Πρώτη αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας από τον Δήμο Βριλησσίων στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας
Κοινωνία

Πρώτη αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας από τον Δήμο Βριλησσίων στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Η πρώτη αποστολή με ανθρωπιστική βοήθεια (τρόφιμα, εμφιαλωμένα νερά, είδη ατομικής υγιεινής, ιατροφαρμακευτικό υλικό, κλινοσκεπάσματα, τροφές για ζώα κ.ά.) που συγκέντρωσε ο Δήμος Βριλησσίων για τους πληγέντες από τις καταστροφικές πλημμύρες, έφθασε το πρωί της Τετάρτης 13 Σεπτεμβρίου στο συντονιστικό κέντρο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, συνοδευόμενη από τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Βαφειάδη και την αντιδήμαρχο Παιδείας Σοφία Χαντζάρα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η αντιπροσωπεία του Δήμου παρέδωσε τα είδη στο σημείο συλλογής και ακολούθησε συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Λάρισας κ. Βασίλειο Πινακά, κατά την οποία ο δήμαρχος εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του και συζητήθηκαν οι περαιτέρω ανάγκες.

Τις ευχαριστίες του για τη συγκινητική ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμα του Δήμου εξέφρασε ο κ. Βαφειάδης, ο οποίος σημείωσε: «Αυτές τις στιγμές η σκέψη μας είναι στους συμπολίτες μας που έχασαν ανθρώπους και περιουσίες και η προσπάθειά μας είναι να τους συνδράμουμε με κάθε τρόπο, προκειμένου να ξεκινήσουν τις ζωές τους από την αρχή».

Επίσης, ο δήμαρχος Βριλησσίων σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον δήμαρχο Λάρισας, Απόστολο Καλογιάννη, ο οποίος αφού τον ευχαρίστησε για τη βοήθεια που συγκέντρωσε ο Δήμος Βριλησσίων για τους πλημμυροπαθείς, άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέα αποστολή σε είδη που χρήζουν ανάγκης οι πληγείσες περιοχές.

Υπενθυμίζεται ότι η συγκέντρωση των ειδών συνεχίζεται το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου με τη συλλογή σχολικών ειδών για τα παιδιά της Θεσσαλίας, στον Οργανισμό Κοινωνικής Πρόνοιας & Αλληλεγγύης του Δήμου Βριλησσίων, ώρες 10:00 έως 16:00 (τσάντες, μολύβια, τετράδια, στυλό, μαρκαδόροι, χάρακες, μπλοκ ζωγραφικής).

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet