Πώς θα λειτουργούν από τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου τα ΚΑΠΗ Βριλησσίων
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Πώς θα λειτουργούν από τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου τα ΚΑΠΗ Βριλησσίων

Από τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου και σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο ΦΕΚ και κατόπιν προκαθορισμένων ραντεβού, θα είναι διαθέσιμες οι παρακάτω υπηρεσίες με αυτοπρόσωπη παρουσία των μελών του ΚΑΠΗ Βριλησσίων στους χώρους παροχής των παρακάτω υπηρεσιών:

  • Υπηρεσίες Ιατρικές – Νοσηλευτικής φροντίδας.
  • Υπηρεσίες φυσικοθεραπείας.
  • Ατομική συμβουλευτική από κοινωνικούς λειτουργούς.
  • Ψυχολογική υποστήριξη (στα δημοτικά ιατρεία).
  • Γυμναστική (έξι) άτομα ανά ώρα, από τις 09.00 μέχρι τις 12.00, στο νέο γυμναστήριο του ΚΑΠΗ.
  • Ομάδες νοητικής ενδυνάμωσης από 14 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα. Μουσών, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα και κατόπιν τεστ μνήμης για τα νέα μέλη.
  • Εγγραφή νέων μελών και ανανεώσεις εγγραφών παλαιότερων μελών.

Οι παραπάνω υπηρεσίες θα αφορούν μόνον πλήρως εμβολιασμένους και με τις δύο δόσεις του εμβολίου και αφού έχουν περάσει 14 ημέρες από την δεύτερη δόση.

Επίσης θα αφορούν νοσήσαντες με ημερομηνία διάγνωσης έως και 180 ημέρες, ενώ θα παρέχονται υπηρεσίες μόνον από προσωπικό που πληροί τα ίδια κριτήρια.

Για την υλοποίηση των προκαθορισμένων ραντεβού απαραίτητη είναι η προσκόμιση των αντίστοιχων πιστοποιητικών (εμβολιασμού ή νόσησης) στον υπεύθυνο που ορίζεται από την εκάστοτε δομή.

Επισημαίνεται ότι δεν επιτρέπεται η προσέλευση των μελών των ΚΑΠΗ για λόγους ψυχαγωγίας ή για άσκηση κοινωνικής δραστηριότητας (η παραμονή στην σάλα δεν επιτρέπεται, δεν θα λειτουργήσει η θεατρική ομάδα και οι ομάδες χορού και χορωδίας, καθώς και οι εκδρομές).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet