Σταδιακά εντός της ημέρας η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στα Βριλήσσια
Κοινωνία

Σταδιακά εντός της ημέρας η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στα Βριλήσσια

Συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ εκτελεί εργασίες αποκατάστασης αυτήν την ώρα στα Βριλήσσια σε συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, παρουσία του αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων, Παναγιώτη Φυκίρη, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή. Οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι το δίκτυο θα αποκατασταθεί σταδιακά εντός της ημέρας.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η επικοινωνία της διοίκηση του Δήμου με τον ΔΕΔΔΗΕ, από την πρώτη στιγμή που σημειώθηκαν οι διακοπές ηλεκτρικού και νερού, ήταν άμεση, ζητώντας του να επέμβει στα Βριλήσσια για την αποκατάσταση του προβλήματος.

Η ηλεκτροδότηση ήδη έχει επανέλθει σε μεγάλο βαθμό, ωστόσο το πρόβλημα παραμένει ακόμη για πολλά νοικοκυριά στα Βριλήσσια, επισημαίνει η δημοτική αρχή.

«Διαβεβαιώ τους συμπολίτες μας ότι ο μηχανισμός του Δήμου Βριλησσίων δεν έχει εφησυχάσει λεπτό στις δύσκολες ώρες που διανύουμε. Πράττουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό, για να ξεπεραστούν τα προβλήματα και είναι αδιανόητο η αγωνιώδης προσπάθεια αυτών των ανθρώπων, που βρίσκονται στο δρόμο νύχτα-μέρα, προσφέροντας το καλύτερο δυνατό για την πόλη, να αποτελεί προϊόν αυτοπροβολής για ορισμένους που “συμπάσχουν” από τον καναπέ του σπιτιού τους», δήλωσε ο δήμαρχος Ξένος Μανιατογιάννης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet