Συμβολική παράδοση τροφών για τα αδέσποτα ζώα σε εθελοντές από τον Δήμο Βριλησσίων
Κοινωνία

Συμβολική παράδοση τροφών για τα αδέσποτα ζώα σε εθελοντές από τον Δήμο Βριλησσίων

Μηνύματα φιλοζωίας και ευχαριστίες προς τους δημότες που ταΐζουν, στειρώνουν, παρέχουν ιατροφαρμακευτική φροντίδα, νοσηλεύουν και βρίσκουν υιοθεσίες για τα αδέσποτα ζώα των Βριλησσίων, απηύθυναν  ο αντιδήμαρχος για τα θέματα Περιβάλλοντος, Αλέξης Μαυραγάνης, με την υπεύθυνη του δημοτικού προγράμματος, Αγγελική Παπαγεωργίου, κατά τη συμβολική παράδοση τροφών, για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς, στους εθελοντές φιλόζωους του προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων, του Δήμου Βριλησσίων, την Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021.

Ο κ. Μαυραγάνης τόνισε:

«Δήμος, φιλοζωικές ομάδες και ενεργοί φιλόζωοι δημότες συνεργαζόμαστε αδιάκοπα και παραγωγικά για την ευζωία των αδέσποτων τετράποδων φίλων μας και για την εύρυθμη συμβίωση ανθρώπων και ζώων στην όμορφη και πράσινη πόλη μας.

»Με επίκεντρο το Πρόγραμμα Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων συντροφιάς αυξάνουμε συνεχώς τις στειρώσεις, σημάνσεις, αποπαρασιτώσεις και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των αδέσποτων. Επιπλέον, προχωρούμε ανά τακτά διαστήματα και σε δράσεις διανομών τροφών, είτε με ίδιους πόρους, είτε σε συνεργασία με άλλους δημόσιους φορείς και με επιχειρήσεις συναφούς αντικειμένου της πόλης.

»Το θετικό περιβαλλοντικό πρόσημο των Βριλησσίων περνά μέσα από ένα σύνολο διασυνδεδεμένων δράσεων και πολιτών, στις οποίες διασταυρώνονται και πολλαπλασιάζονται οι ευαισθησίες όλων όσων ζούμε, παράγουμε και δημιουργούμε στην τοπική κοινωνία. Ευχαριστούμε τις φιλοζωικές “SOS Αδέσποτα Βριλησσίων” και “Felicity Γάτες στην πόλη” και τους εθελοντές φιλόζωους για το σπουδαίο και ταυτόχρονα κοινωνικά και περιβαλλοντικά αναγκαίο έργο τους».

Το Πρόγραμμα Διαχείρισης των Αδέσποτων Ζώων συντροφιάς υλοποιείται από την διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας και σε αγαστή συνεργασία με τις φιλοζωικές ομάδες «SOS Αδέσποτα Βριλησσίων» και «Felicity – Γάτες στην Πόλη», όπως επίσης  και με τους ευαισθητοποιημένους εθελοντές του προγράμματος, επισημαίνει η διοίκηση του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet