Συνάντηση δημάρχου Βριλησσίων με τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Ο Περικλής»
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Συνάντηση δημάρχου Βριλησσίων με τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Ο Περικλής»

Συνάντηση πραγματοποίησαν ο δήμαρχος Βιλησσίων, Ξένος Μανιατογιάννης, με τον πρόεδρο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Ο Περικλής», Νικήτα Τσιρίγο και τη γραμματέα του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, Γιαννούλα Μούρκου, σχετικά με την εφαρμογή της δίχρονης προσχολικής αγωγής και τις υποδομές των σχολικών κτηρίων στον Δήμο Βριλησσίων.

Ο δήμαρχος τους ενημέρωσε για όλες τις ενέργειες που έχουν πραγματοποιηθεί από τη διοίκηση για την επίλυση της στέγασης της δίχρονης αγωγής -συναντήσεις στο υπ. Παιδείας, ΚΤΥΠ- καθώς επίσης και για την πρόθεσή του να προχωρήσει στην απόκτηση επιπλέον δύο αιθουσών με δική του πρωτοβουλία, πέρα από τη συγκεκριμένη που ήδη έχει δρομολογηθεί από την ΚΤΥΠ.

Επίσης, μετέφερε τη δέσμευση του δ/ντα συμβούλου της ΚΤΥΠ, κ. Γιάνναρη, ότι ήδη έχει αναλάβει η ανάδοχος εταιρεία και αναμένεται άμεσα να ξεκινήσουν οι εργασίες τοποθέτησης της προκατασκευασμένης αίθουσας, στο σημείο που η ανωτέρω υπηρεσία έχει χωροθετήσει.

Όσον αφορά στις σχολικές υποδομές ο κ. Μανιατογιάννης διαβεβαίωσε ότι η δημοτική αρχή είναι σε στενή συνεργασία με τις Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. τόσο για τις παρεμβάσεις στα σχολεία του Δήμου Βριλησσίων, όσο και για τις νέες εγκαταστάσεις που θα υλοποιηθούν με κεντρική χρηματοδότηση.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν η αντιδήμαρχος Παιδείας, Εθελοντισμού & Ανθρωπίνου Δυναμικού, Σοφία Χαντζάρα και ο αντιδήμαρχος Υποδομών και Οικονομικών Πόρων, Κων/νος Βαφειάδης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet