Συνελήφθη 33χρονος για κλοπές από σπίτια στα Βριλήσσια
Κοινωνία

Συνελήφθη 33χρονος για κλοπές από σπίτια στα Βριλήσσια

Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω, μεσημβρινές ώρες της Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019 στα Βριλήσσια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βριλησσίων, 33χρονος ημεδαπός ο οποίος προσποιούμενος τον τεχνικό εταιρείας παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, επιχείρησε να εισέλθει σε οικία ηλικιωμένης.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της ανωτέρω Υπηρεσίας, ο συλληφθείς μαζί με έναν συνεργό του που αναζητείται, εντόπιζαν οικίες στην περιοχή των Βριλησσίων και ακολουθώντας την ως άνω μεθοδολογία, εισέρχονταν σε αυτές και αποσπούσαν από τα θύματα χρήματα και κοσμήματα.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα, έχουν εξιχνιασθεί επιπλέον τρεις περιπτώσεις κλοπών στην περιοχή των Βριλησσίων.

Περαιτέρω, εξακριβώθηκε ότι ο 33χρονος έχει κατηγορηθεί και κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Με αφορμή τα συγκεκριμένα περιστατικά, η Ελληνική Αστυνομία εφιστά την προσοχή στους πολίτες να μην πείθονται από αγνώστους, που τους προσεγγίζουν υποσχόμενοι επιστροφή χρηματικών ποσών ή επικαλούμενοι οφειλές ή χρησιμοποιώντας άλλα τεχνάσματα.

Η Ελληνική Αστυνομία καλεί τους πολίτες να επισκεφθούν την επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας στους παρακάτω συνδέσμους, όπου θα βρουν, μεταξύ άλλων, χρήσιμες συμβουλές για υπερήλικες και για αποφυγή εξαπάτησης πολιτών .

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet