Συνεχίζεται η ανακατασκευή της παιδικής χαράς στην οδό Τροίας στα Βριλήσσια
Κοινωνία

Συνεχίζεται η ανακατασκευή της παιδικής χαράς στην οδό Τροίας στα Βριλήσσια

Συνεχίζονται οι εργασίες ανακατασκευής και αναβάθμισης στην παιδική χαρά στη συμβολή της οδού Τροίας με την Τειρεσίου στα Βριλήσσια, καθώς το αποτέλεσμα των προηγούμενων εργασιών δεν κρίθηκε ικανοποιητικό από τη νέα δημοτική αρχή.

Έτσι, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, για λόγους ασφαλείας ο χώρος συνεχίζει να παραμένει κλειστός για το κοινό. Μάλιστα, παρόντος του δημάρχου Βριλησσίων Γιάννη Πισιμίση, συνεργείο της Πολιτικής Προστασίας τοποθέτησε νέες προστατευτικές κορδέλες εντός και εκτός της παιδικής χαράς και ευκρινείς σημάνσεις απαγόρευσης της εισόδου περιμετρικά του φράκτη.

Παράλληλα, ο Δήμος Βριλησσίων θα προμηθευτεί νέο τάπητα προκειμένου να προχωρήσει στην εγκατάστασή του το συντομότερο δυνατό. Εργασίες θα γίνουν όσον αφορά και τον εξοπλισμό της παιδικής χαράς.

Η μεταφορά του τάπητα και του εξοπλισμού από άλλη παιδική χαρά είχε ξεκινήσει επί της προηγούμενης διοίκησης. Η νέα δημοτική αρχή, όμως, κρίνει πως η κατάσταση που τελικά διαμορφώθηκε στον παιδότοπο δεν είναι αυτή που θα έπρεπε να είναι.

Ο δήμαρχος Βριλησσίων Γιάννης Πισιμίσης δήλωσε σχετικά: «Θέλουμε οι παιδικές χαρές μας, πληρώντας όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας, να προσφέρουν ποιοτικές στιγμές ξεγνοιασιάς και αναψυχής στα παιδιά μας. Σύντομα στην παιδική χαρά στη συμβολή των οδών Τροίας και Τειρεσίου θα πραγματοποιηθούν οι κατάλληλες εργασίες προκειμένου να παραδοθεί ο χώρος στην κατάσταση που πρέπει. Ευχαριστούμε πολύ όλους τους συμπολίτες μας –μικρούς και μεγάλους- για την κατανόηση».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet