Συνεχίζονται οι υιοθεσίες γάτων μέσω του προγράμματος Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων Δήμου Βριλησσίων
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Συνεχίζονται οι υιοθεσίες γάτων μέσω του προγράμματος Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων Δήμου Βριλησσίων

Επτά υιοθεσίες γατών πραγματοποιήθηκαν μέσω του προγράμματος Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων του Δήμου Βριλησσίων εντός των μηνών Οκτωβρίου-Νοεμβρίου, σε συνεργασία με τη φιλοζωική ομάδα Felicity – Γάτες στην Πόλη, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι αδέσποτες γάτες, αφού περισυλλέχτηκαν από τους εθελοντές της ομάδας Felicity – Γάτες στην Πόλη, στειρώθηκαν, εμβολιαστήκαν και τοποθετήθηκαν τσιπ από τους κτηνιάτρους του προγράμματος Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων του Δήμου Βριλησσίων και στη συνέχεια υιοθετήθηκαν από τους νέους ιδιοκτήτες τους.

«Για τον Δήμο Βριλησσίων, η ευζωία και η καλή μεταχείριση των ζώων αποτελεί σημαντική προτεραιότητα. Το εγχείρημα του συγκεκριμένου προγράμματος προχωρά δυναμικά, με αρκετές υιοθεσίες να έχουν γίνει από την αρχή της χρονιάς για την ενίσχυση της φιλοζωικής συνείδησης στην πόλη μας» επισημαίνει η διοίκηση.

«Καλούμε σε διαρκή συνεργασία και εγρήγορση τους ενεργούς πολίτες και τους φιλόζωους της πόλης. Κάθε υιοθεσία σώζει και μια ψυχή!» καταλήγει ο Δήμος Βριλησσίων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet