Συνεχείς παρεμβάσεις για τη βελτίωση της καθημερινότητας στον Δήμο Βριλησσίων
Κοινωνία

Συνεχείς παρεμβάσεις για τη βελτίωση της καθημερινότητας στον Δήμο Βριλησσίων

Συνεχίζονται με σταθερούς ρυθμούς οι παρεμβάσεις από την αντιδημαρχία Αστικών Υποδομών και Βιώσιμης Κινητικότητας του Δήμου Βριλησσίων με στόχο να βελτιωθεί η εικόνα της πόλης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το τελευταίο διάστημα κλιμάκιο εργαζομένων της Τεχνικής Υπηρεσίας προχώρησε σε ελαιοχρωματισμούς στα παγκάκια, τις ζαρντινιέρες και τα στηθαία στην πλατεία Αναλήψεως, αλλά και στο τμήμα του πεζοδρομίου πίσω από τους βυθιζόμενους κάδους στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως.

Ανάλογες παρεμβάσεις πραγματοποιήθηκαν και στο πάρκο «Αντώνης Τρίτσης» με ελαιοχρωματισμούς σε όλα τα παγκάκια, τις μεταλλικές κουπαστές, τις κολώνες οδοφωτισμού.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι παρεμβάσεις με διαγραμμίσεις για την αποτροπή της παράνομης στάθμευσης μπροστά από κάδους απορριμμάτων αλλά και σε στροφές. Συγκεκριμένα τέτοιου είδους παρεμβάσεις πραγματοποιήθηκαν στη συμβολή των οδών Σπάρτης και Ομήρου, Λ. Πεντέλης και Ομήρου, 28ης Οκτωβρίου και Αναλήψεως.

Την ίδια ώρα, προχωρά η εξωτερική βαφή του δημοτικού κτιρίου στο πάρκο «Μίκης Θεοδωράκης» (πρ. ΤΥΠΕΤ), ενώ ελαιοχρωματισμοί πραγματοποιήθηκαν σε πάγκακια, τη μάντρα και όργανα εντός της παιδικής χαράς στην οδό Αναλήψεως.

Ανάλογες εργασίες το προσεχές διάστημα θα πραγματοποιηθούν όπου αυτό κρίνεται αναγκαίο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet