Σχολή Γονέων Δήμου Βριλησσίων: Πώς αντιμετωπίζουμε με τα παιδιά μας τον κορωνοϊό
Κοινωνία

Σχολή Γονέων Δήμου Βριλησσίων: Πώς αντιμετωπίζουμε με τα παιδιά μας τον κορωνοϊό

Η Σχολή Γονέων Δήμου Βριλησσίων σημειώνει ότι η πανδημία αποτελεί μία πρωτόγνωρη κατάσταση παγκόσμιας υγειονομικής, κοινωνικής και οικονομικής κρίσης, που όλοι καλούμαστε να διαχειριστούμε με υπεύθυνο τρόπο, χωρίς ωστόσο η κοινωνία να έχει αντιμετωπίσει ποτέ άλλοτε παρόμοιες συνθήκες και χωρίς να είναι προετοιμασμένη για την αντιμετώπισή της.

Όλοι είναι πλέον ενημερωμένοι για τα μέτρα που πρέπει να λαμβάνουν, την αναγκαστική παραμονή στο σπίτι και τη σχολαστική τήρηση των κανόνων υγιεινής και προστασίας από τον κορωνοϊό σε όλους τους χώρους και τα σχολεία, σημειώνει η Σχολή.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη Σχολή Γονέων, «δεν είναι πάντοτε εύκολο να μιλάμε με τα παιδιά μας για σοβαρές και επείγουσες καταστάσεις δημόσιας υγείας, ούτε να διαχειριστούμε τις νέες συνθήκες ζωής, το άγχος και τον φόβο που προκαλούν, και πολύ περισσότερο την απομόνωση στο σπίτι και την επακόλουθη έντονη ψυχολογική πίεση. Για αυτό θα σας δώσουμε γενικές οδηγίες, που δεν είναι δυνατόν να εξαντλήσουν κάθε πιθανή περίπτωση, προσφέρουν όμως γενικές κατευθύνσεις».

Οι οδηγίες της Σχολής Γονέων Δήμου Βριλησσίων προς τους γονείς

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet