Σχολείο Φροντιστών: Νέος κύκλος συναντήσεων ξεκινάει τον Σεπτέμβριο
Κοινωνία

Σχολείο Φροντιστών: Νέος κύκλος συναντήσεων ξεκινάει τον Σεπτέμβριο

Την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου ξεκινάει ο 1ος φθινοπωρινός κύκλος του Σχολείου Φροντιστών του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης Δήμου Βριλησσίων. Θα ακολουθήσουν άλλοι τρεις κύκλοι. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα ενημέρωσης και συμβουλευτικής στήριξης που απευθύνεται σε φροντιστές ασθενών με νόσο Alzheimer και άλλες μορφές άνοιας.

Επιστημονικά υπεύθυνος του Προγράμματος είναι ο ψυχίατρος δρ. Αντώνης Μούγιας.

Το Πρόγραμμα πραγματοποιείται στο πλαίσιο των δράσεων για τις Φιλικές Κοινότητες για την Άνοια που υλοποιούνται μέσω του μνημονίου συνεργασίας της Ψυχογηριατρικής Εταιρείας «Ο Νέστωρ» με την Ελληνική Γεροντολογική και Γηριατρική Εταιρεία (ΕΓΓΕ) και τον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης του Δήμου Βριλησσίων (Ιατρεία Δήμου Βριλησσίων – Ψυχολογική Δομή Διάγνωσης – Υποστήριξης. Υπεύθυνοι οργάνωσης κ. Μ. Λουλέ, ψυχολόγος, κ. Γ. Σορανίδου, ψυχολόγος).

Οι συναντήσεις του 1ου Κύκλου θα πραγματοποιούνται στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Βριλησσίων, κάθε Τετάρτη (17, 24, 31/10 και 7/11 ο πρώτος κύκλος, ώρα 17.00-18.00), στην οδό Κισσάβου 11.

Οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή μπορούν να καλούν στη γραμματεία των Ιατρείων του Δήμου Βριλησσίων στον αριθμό τηλεφώνου 210 8045564.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet