Τμηματικές παροδικές διακοπές υδροδότησης λόγω αναβάθμισης του δημοτικού δικτύου ύδρευσης στα Βριλήσσια 10 με 14/5
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Τμηματικές παροδικές διακοπές υδροδότησης λόγω αναβάθμισης του δημοτικού δικτύου ύδρευσης στα Βριλήσσια 10 με 14/5

Aπό την διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Βριλησσίων υλοποιείται η χρηματοδοτούμενη από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» (πρώην «Φιλόδημος Ι») δράση «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ» για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του δημοτικού δικτύου ύδρευσης, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, μεταξύ άλλων, προβλέπεται η αντικατάσταση των εγκατεστημένων υδρομετρητών των υδροληπτών του δημοτικού δικτύου ύδρευσης με νέα ηλεκτρονικά υδρόμετρα.

Λόγω των απαραίτητων τεχνικών εργασιών που θα εκτελούνται γιά την εγκατάσταση των νέων ηλεκτρονικών υδρομέτρων είναι αναγκαίες τμηματικές περιοδικές διακοπές της υδροδότησης, επισημαίνει η διοίκηση.

Οι σχετικές εργασίες θα διαρκέσουν από τη Δευτέρα 10 Μαΐου 2021 έως την Παρασκευή 14 Μαΐου 2021, από τις 8:00 έως τις 15:00, στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Μπακογιάννη, Αλφειού, Σπύρου Λούη και Βριλησσού. Προβλέπεται να εκτελούνται με γνώμονα την ταχύτερη δυνατή αποκατάσταση της παροχής νερού στους υδρολήπτες, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet