Ολοκληρώθηκε το κατασκηνωτικό πρόγραμμα του Δήμου Βριλησσίων
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ολοκληρώθηκε το κατασκηνωτικό πρόγραμμα του Δήμου Βριλησσίων

Ολοκληρώθηκε το δωρεάν κατασκηνωτικό πρόγραμμα σε Ελλάδα και Γαλλία το οποίο για πρώτη φορά υλοποίησε ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης του Δήμου Βριλησσίων, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Λαϊκής Αλληλεγγύης Ελλάδας.

Μετά από το ανοικτό θερινό κάλεσμα προς τους μικρούς πολίτες του Δήμου, στο πρόγραμμα συμμετείχαν πέντε παιδάκια για τη Γαλλία, ηλικίας 9 – 14 ετών και 8 παιδάκια της ίδιας ηλικίας για τις κατασκηνώσεις του Αγίου Ανδρέα.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα «Παιδικές Κατασκηνώσεις Φίλοι του Κόσμου» ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και ασφάλεια σε δύο περιοχές της Νότιας Γαλλίας Ardeche, Nestier όπου οι συμμετέχοντες φιλοξενήθηκαν για το χρονικό διάστημα 16 – 19 Αυγούστου 2016.Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν και να ανταλλάξουν εμπειρίες με συνομηλίκους τους από όλη την Ευρώπη, οι οποίοι φιλοξενήθηκαν την ίδια χρονική περίοδο στη Γαλλία.

Το πρόγραμμα στις κατασκηνώσεις του Αγίου Ανδρέα διήρκησε από τις 7 έως 19 Αυγούστου 2016. Τα παιδιά επέστρεψαν με τις καλύτερες εντυπώσεις από τη διαμονή τους, τη δημιουργική τους απασχόληση και έχοντας κάνει νέους φίλους.

Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης στηρίζει τα παιδιά ευπαθών κοινωνικά ομάδων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet