11χρονος καρφώθηκε στα κάγκελα εκκλησίας στα Βριλήσσια
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

11χρονος καρφώθηκε στα κάγκελα εκκλησίας στα Βριλήσσια

Παρολίγον να αποβεί μοιραίο το παιχνίδι ενός 11χρονου αγοριού στα Βριλήσσια. Την ώρα που είχε σκαρφαλώσει στην περίφραξη του ιερού ναού της Αναλήψεως γλίστρησε και έπεσε πάνω στα αιχμηρά κάγκελα που διαπέρασαν την κοιλιά του.

Το ανατριχιαστικό ατύχημα συνέβη στις 2 Ιουνίου, όπως αναφέρει ο πατέρας του 11χρονου σε ανάρτησή του στο Facebook. Το παιδί μεταφέρθηκε αμέσως στο Νοσοκομείο Παίδων, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν με ανακούφιση πως δεν υπήρξε διάτρηση της κεντρικής αρτηρίας, κάτι που θα μπορούσε να έχει αποβεί μοιραίο για τον μικρό.

Όπως αναφέρει ο πατέρας του 11χρονου στην ανάρτησή του:

Ο 11χρονος στο Νοσοκομείο Παίδων

«Στις 2/6/2019 ο ηλικίας 11 ετών γιος μου, παίζοντας στην πλατεία Αναλήψεως και προσπαθώντας να περάσει πάνω από τα κάγκελα της περίφραξης του ναού, είχε ένα σοβαρότατο ατύχημα, καθόσον τα μυτερά κάγκελα του κιγκλιδώματος καρφώθηκαν στην κοιλιακή χώρα του (βλ. επισυναπτόμενη φωτογραφία από το Νοσοκ. Παίδων).

»Με τη βοήθεια του Θεού, ως εκ θαύματος το σίδερο δεν τρύπησε τα ζωτικά όργανα της κοιλιάς. Όπως ανέφεραν οι γιατροί στο Νοσοκ. Παίδων όπου τον μεταφέραμε εσπευσμένως, το ατύχημα ήταν εξαιρετικά επικίνδυνο, θα μπορούσε μάλιστα να είναι θανατηφόρο εάν υπήρχε διάτρηση της κεντρικής αρτηρίας.

»Όπως όλοι γνωρίζουμε, στον χώρο της πλατείας Αναλήψεως όπου ευρίσκεται ο Ιερός Ναός με την επικίνδυνη περίφραξή του, παίζουν καθημερινά πολλά παιδιά, ελλοχεύει έτσι ο κίνδυνος να ξεφύγουν της προσοχής των γονέων τους και επιχειρώντας να υπερβούν το κιγκλίδωμα (π.χ. για να πιάσουν την μπάλα τους ή κάποιο άλλο παιχνίδι) να υπάρξουν και άλλα ατυχήματα.

»Θερμή παράκληση να ενεργήσουν οι υπεύθυνοι ώστε να αντικατασταθεί άμεσα το υπάρχον κάγκελο με άλλο λιγότερο επικίνδυνο ή τουλάχιστον να αφαιρεθούν οι επικίνδυνες αιχμές (βέλη) που βρίσκονται στην κορυφή του προς αποφυγή και άλλου ατυχήματος που ενδέχεται να αποβεί μοιραίο!!!».

Πηγή: in.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet