Αυτοψία δημάρχου Βριλησσίων σε έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Αυτοψία δημάρχου Βριλησσίων σε έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη

Αυτοψία σε δύο έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στον Δήμο Βριλησσίων πραγματοποίησε τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016, ο δήμαρχος Ξενοφών Μανιατογιάννης, με σκοπό να βεβαιώσει την ομαλή ροή των εργασιών.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος επισκέφθηκε τον υπό κατασκευή Βιοκλιματικό Παιδικό Σταθμό, στην οδό Διός, που αναμένεται να ολοκληρωθεί ως το τέλος του χρόνου, καθώς και σημεία από τα οποία περνάει ο νέος αγωγός ύδρευσης, ο οποίος κατασκευάζεται στο πλαίσιο του Προγράμματος «Αναβάθμιση συστήματος υδροδότησης Άνω Βριλησσίων – Κατασκευή κεντρικού τροφοδοτικού αγωγού και λοιπών αγωγών ύδρευσης». Η πλήρης διαδρομή των οδών που θα περάσει ο αγωγός είναι: Αγιάσου, Βορείου Ηπείρου, Καλαβρύτων, Σολωμού, Ανδρούτσου και Μπουμπουλίνας.

Ο δήμαρχος κατέγραψε τα προβλήματα και τις εργασίες που εκκρεμούν, δήλωσε, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, ικανοποιημένος από την πορεία των έργων και τόνισε ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για να υλοποιηθούν μέσα στο προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα και να συμβάλλουν τα μέγιστα στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet