200 δωροεπιταγές για ωφελούμενους των κοινωνικών δομών Δήμου Βριλησσίων
Print Friendly, PDF & Email
Επιχειρήσεις – Αγορά

200 δωροεπιταγές για ωφελούμενους των κοινωνικών δομών Δήμου Βριλησσίων

Σημαντική προσφορά 200 δωροεπιταγών αλληλεγγύης για τους ωφελούμενους των δομών κοινωνικής στήριξης του Δήμου Βριλησσίων πραγματοποίησε η εταιρεία ΑΒ Βασιλόπουλος.

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Βριλησσίων, Ξενοφών Μανιατογιάννης, παρέλαβε σήμερα, Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017, από τον διευθυντή του καταστήματος σουπερμάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος Βριλησσίων, Άγγελο Δασκαλάκη, 200 δωροεπιταγές των 10 ευρώ καθεμιά, συνολικής αξίας 2.000 ευρώ, τις οποίες διανέμει ο Δήμος μέσω των δομών του κοινωνικής στήριξης σε συνανθρώπους μας που τις έχουν ανάγκη.

O κ. Μανιατογιάννης δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστούμε την ΑΒ Βασιλόπουλος που, για μία ακόμα φορά, αποδεικνύει την κοινωνική της υπευθυνότητα στην πράξη, στηρίζοντας τους συμπολίτες μας που το χρειάζονται περισσότερο. Η στάση ευθύνης των επιχειρήσεων και συνολικά της κοινωνίας, έναντι των συμπολιτών μας που δοκιμάζονται, είναι σημαντικός αρωγός στις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης του Δήμου μας και αποτελεί εγγύηση ότι όλοι ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Οι δωροεπιταγές παραδόθηκαν στον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης για τη διάθεσή τους με την εφαρμογή των κατάλληλων κριτηρίων και διαδικασιών από το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2019
Powered by Wisenet