24ωρη επιφυλακή για την Πολιτική Προστασία του Δήμου Βριλησσίων
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

24ωρη επιφυλακή για την Πολιτική Προστασία του Δήμου Βριλησσίων

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ, καθώς τα προγνωστικά δεδομένα δείχνουν ότι έρχεται χιονιάς από την Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2023 και σύμφωνα με τις προβλέψεις θα επηρεάσει και την Αττική.

Συγκεκριμένα, ψυχρές αέριες μάζες από τη βόρεια Ευρώπη θα κινηθούν νοτιότερα και θα προκαλέσουν κακοκαιρία με το όνομα «ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ» στη χώρα μας, με κύρια χαρακτηριστικά τις χαμηλές θερμοκρασίες, τον ισχυρό παγετό, τις κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις, καθώς και τους θυελλώδεις βορείους ανέμους, εντάσεως 8 με 9 μποφόρ στα πελάγη.

Σε ετοιμότητα είναι οι αρμόδιες υπηρεσίες της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βριλησσίων για την αντιμετώπιση της αναμενόμενης κακοκαιρίας. Ο Δήμος Βριλησσίων έχει προμηθευτεί και θα διαθέσει μεγάλη ποσότητα  αλατιού σε διάφορα σημεία της πόλης, ώστε οι πολίτες να μπορούν να το προμηθευτούν και να ρίξουν στις εισόδους της οικίας τους.

Οι πολίτες μπορούν να προμηθευτούν αλάτι (φέροντας μαζί τους φαράσι και σακούλα), από το Σάββατο 4/2 – μετά τις 12 το μεσημέρι – από τα εξής σημεία:

  • Έξω από το γήπεδο ποδοσφαίρου, στο τέρμα της οδού Κισσάβου
  • Στον χώρο της πρώην Ναυτικής βάσης, επί της οδού Αναπαύσεως, έξω από την είσοδο του δημοτικού αμαξοστασίου.
  • Στις δύο πλατείες στα Άνω Βριλήσσια (Πάτημα). 
  • Επί των οδών Μακεδονίας και Κύπρου
  • Στον χώρο του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης (Πεντέλης 62)

Θερμαινόμενη αίθουσα για την προστασία πολιτών 

Θερμαινόμενη αίθουσα θα λειτουργεί στον Δήμο Βριλησσίων από το πρωί της Κυριακής  5/2/2023 μέχρι τη λήξη των φαινομένων – Αίθουσα «Μίκης Θεοδωράκης», στο πάρκο Μπακογιάννη (ΤΥΠΕΤ) Μπακογιάννη 38-42.

Η Πολιτική Προστασία και οι αρμόδιες δημοτικές υπηρεσίες παραμένουν σε 24ωρη επιφυλακή για την εξασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της πόλης. 

Τηλέφωνο επείγουσας ανάγκης, επί 24ώρου, 6942 475475 (Πολιτική Προστασία)

Γραμμή του Δημότη 211 103 23 23

Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες αυτοπροστασίας στην ιστοσελίδα της Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας www.civilprotection.gr.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet