3η συνάντηση στα Βιωματικά Εργαστήρια για εφήβους και νέους στα Βριλήσσια
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

3η συνάντηση στα Βιωματικά Εργαστήρια για εφήβους και νέους στα Βριλήσσια

Η αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής & Αγωγής Υγείας και ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Βριλησσίων, σε συνεργασία με το Hellenic Youth Participation, διοργανώνει το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019 στις 12:00 – 14:00 και στις 14:30 – 16:30 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου, την 3η συνάντηση του α΄κύκλου για τα «Βιωματικά Εργαστήρια» εφήβων 13–18 ετών και νέων 18-30 ετών.  

Με κεντρικό γνώμονα την προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη μέσα από βιωματικές δραστηριότητες έφηβοι και νέοι θα έχουν τη δυνατότητα να διευρύνουν το φάσμα των γνώσεων πάνω σε θεματικές όπως τα ανθρώπινα δικαιώματα, ο εθελοντισμός, το περιβάλλον, η αλληλεγγύη, η ευρωπαϊκή ταυτότητα, ο διαπολιτισμικός διάλογος – επικοινωνία, η συμμετοχικότητα, η ιδιότητα του πολίτη και οι δημοκρατικές αξίες.

Τα «Βιωματικά Εργαστήρια» υλοποιούνται από ομάδα εθελοντών του ευρωπαϊκού προγράμματος European Solidarity Corps (ESC), υπό τον συντονισμό υπευθύνου του HYP και η διεξαγωγή τους γίνεται στα αγγλικά.   Δηλώσεις για νέες συμμετοχές:  210 6135611 – okpa-vrilissia.gr.

Βιωματικά εργαστήρια για εφήβους και νέους στα Βριλήσσια / αφίσα

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet