Δήμος Βριλησσίων: Συνεχίζουμε να διαχωρίζουμε τα ανακυκλώσιμα και οργανικά οικιακά απορρίμματα
Print Friendly, PDF & Email
Ποιότητα Ζωής

Δήμος Βριλησσίων: Συνεχίζουμε να διαχωρίζουμε τα ανακυκλώσιμα και οργανικά οικιακά απορρίμματα

«Συνεχίζουμε με την ίδια ένταση να διαχωρίζουμε τα ανακυκλώσιμα και οργανικά οικιακά απορρίμματά μας» τονίζει η διοίκηση του Δήμου Βριλησσίων.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση του Δήμου σημειώνει:

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τον δραστικό περιορισμό ρίψης των σκουπιδιών στους πράσινους κάδους, κάτι επιβεβλημένο για τη δημόσια υγεία και τη βιωσιμότητα της πόλης μας, μετά την προσωρινή διακοπή λειτουργίας λόγω ρήγματος στον ΧΥΤΑ Φυλής.

Όσο διαρκούν οι εργασίες αποκατάστασης -οι οποίες καθυστερούν επιπλέον λόγω των βροχοπτώσεων- και παραμένει κλειστός ο ΧΥΤΑ, συνεχίζουμε με την ίδια ένταση να διαχωρίζουμε κατάλληλα τα ανακυκλώσιμα και οργανικά οικιακά απορρίμματά μας και να τα οδηγούμε μόνο στον μπλε ανακύκλωσης και στον καφέ κάδο κομποστοποίησης, αντίστοιχα.

Στον Δήμο Βριλησσίων πασχίζουμε για μια καθαρή πόλη και για την πρόληψη και την ανακύκλωση των αστικών αποβλήτων. Με λίγη μεγαλύτερη προσπάθεια από όλους μας τις δύσκολες ημέρες που παραμένουν τα προβλήματα απόρριψης των σύμμεικτων απορριμμάτων του πράσινου κάδου και αξιοποιώντας τη μέχρι τώρα εξαιρετική πρόοδο Δήμου και δημοτών μπορούμε να διατηρήσουμε την εικόνα της πόλης μας σε άριστη κατάσταση κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά την παρούσα κρίση χωρητικότητας και αντοχών ταφής του ΧΥΤΑ της Αττικής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet