Μαζική συμμετοχή εθελοντών στον καθαρισμό τους Δάσους Θεοκλήτου
Print Friendly, PDF & Email
Ποιότητα Ζωής

Μαζική συμμετοχή εθελοντών στον καθαρισμό τους Δάσους Θεοκλήτου

Με μαζική συμμετοχή ενεργών πολιτών και συλλογικοτήτων πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Ιουνίου 2017 η ενταγμένη στην «3η Εβδομάδα Περιβάλλοντος 2017» δράση καθαρισμού του Δάσους Θεόκλητου στα Βριλήσσια.

Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βριλησσίων σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπλασης του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) και με τη συνδρομή του φυσιολατρικού συλλόγου «Βριλησσός, του «Βράχου Βριλησσού», του 4ου Συστήματος Προσκόπων Βριλησσίων και ενεργών δημοτών και παιδιών, καθάρισαν, αλλά και απόλαυσαν την ημιορεινή πευκόφυτη περιοχή. Παράλληλα, οι συμμετέχοντες ανανέωσαν τη δέσμευσή τους για από κοινού με όλες τις τοπικές εθελοντικές δυνάμεις πλαισίωση της πυρασφάλειας της δασικής περιοχής.

Ο αντιδήμαρχος Βριλησσίων Αλέξης Μαυραγάνης με αφορμή την πραγματοποίηση της δράσης, η οποία είχε αναβληθεί προ δεκαπενθημέρου λόγω ισχυρής βροχόπτωσης, τόνισε ότι σημασία έχει η διάρκεια και η επιμονή στην καλή και αποτελεσματική διαχείριση των δημοτικών θεμάτων περιβάλλοντος.

Ο δήμαρχος Βριλησσίων Ξένος Μανιατογιάννης ευχαρίστησε τον πρόεδρο και τα μέλη του ΣΠΑΠ για τη συνεργασία, καθώς και κάθε φορέα και δημότη για τη συμμετοχή του και ζήτησε τη συνδρομή όλων των πολιτών στα θέματα περιβαλλοντικής προστασίας και ιδιαίτερα στην πυροφύλαξη του Δάσους Θεόκλητου.

Στη δράση συμμετείχαν, επίσης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Π. Φυκίρης, Φ. Μάρα, Κ. Χρυσοπούλου και ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ Βλάσσης Σιώμος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet