Σύνδεση τριών σχολείων στα Βριλήσσια με το δίκτυο φυσικού αερίου
Print Friendly, PDF & Email
Ποιότητα Ζωής

Σύνδεση τριών σχολείων στα Βριλήσσια με το δίκτυο φυσικού αερίου

Προγραμματική σύμβαση με αντικείμενο «Εργασία σύνδεσης δημοτικών κτιρίων Βριλησσίων με το δίκτυο φυσικού αερίου Δήμου Βριλησσίων», υπέγραψαν η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, και ο δήμαρχος Βριλησσίων, Ξενοφών Μανιατογιάννης. Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 24.000 ευρώ (με ΦΠΑ), χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής.

Στόχος του έργου είναι η εξοικονόμηση ενέργειας για τη θέρμανση τριών δημοτικών κτηρίων και ακολούθως, η μείωση των εκπεμπόμενων ποσοτήτων CO2 στην ατμόσφαιρα. Ειδικότερα, αφορά σε εργασίες μετατροπής των ηλεκτρομηχανολογικών (Η/Μ) τους εγκαταστάσεων προκειμένου να συνδεθούν με το δίκτυο φυσικού αερίου που είναι εγκατεστημένο στα Βριλήσσια. Οι παρεμβάσεις θα γίνουν στο 2ο Λύκειο Βριλησσίων επί της οδού Ταϋγέτου και Δίρφυς στην περιοχή Πάτημα, στο 2ο Γυμνάσιο Βριλησσίων επί της οδού Ταϋγέτου και Λευκών Ορέων στην περιοχή Πάτημα, και στο 2ο Νηπιαγωγείο Βριλησσίων επί της οδού Αθανασίου Διάκου 18 και Παλαιών Πατρών Γερμανού στην περιοχή Άνω Βριλήσσια. Μπροστά από τα συγκεκριμένα κτήρια διέρχεται αγωγός διανομής φυσικού αερίου της ΕΠΑ Αττικής και είναι η εφικτή η σύνδεσή τους.

Τη διαδικασία της ανάθεσης, της υπογραφής σύμβασης με τον ανάδοχο και την εκτέλεση του έργου, αναλαμβάνει ο Δήμος Βριλησσίων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet