Οι συμμετέχοντες στα σεμινάρια του Cine-Δράση αποφοιτούν και το γιορτάζουν
Πολιτισμός

Οι συμμετέχοντες στα σεμινάρια του Cine-Δράση αποφοιτούν και το γιορτάζουν

Η Κινηματογραφική Λέσχη Βριλησσίων Cine-Δράση γιορτάζει για 4η συνεχή χρονιά την αποφοίτηση των συμμετεχόντων στο σεμινάριο «Κινηματογραφική Γεωγραφία», τη Δευτέρα 5 Ιουλίου, στις 21:00, στην οδό Πάρνηθος 21, Βριλήσσια.

Ειδικότερα, τα μέλη της Λέσχης αναφέρουν τα εξής στη σχετική ανακοίνωση:

Όσοι παρακολουθήσαμε το σεμινάριο «Κινηματογραφική Γεωγραφία» που οργάνωσε η Κινηματογραφική Λέσχη Βριλησσίων Cine-Δράση, για 4η συνεχή χρονιά, είμαστε περήφανοι και ευγνώμονες. Περήφανοι γιατί καταφέραμε σε συνθήκες πανδημίας να ολοκληρώσουμε δύο κύκλους παρακολουθώντας 76 ώρες μαθημάτων. Δύο κύκλους που μας ταξίδεψαν ο ένας στο σινεμά της Λατινικής Αμερικής και ο άλλος στον κινηματογράφο των ευρωπαϊκών χωρών και τους δημιουργούς του. Ευγνώμονες γιατί σε αυτές τις συνθήκες ολοκληρωτικής κοινωνικής αποστασιοποίησης, δεν απομονωθήκαμε. Αλλά είχαμε αυτήν την τόσο ευχάριστη δυνατότητα και ευκαιρία να συναντιόμαστε, έστω και διαδικτυακά, και βλέποντας, συζητώντας, μαθαίνοντας από και για το σινεμά, να μένουμε σε επαφή και επικοινωνία.

Ευχαριστούμε το Cine-Δράση για την οργάνωση του σεμιναρίου. Ευχαριστούμε τον εισηγητή μας Παναγιώτη Δενδραμή που μοιράστηκε μαζί μας τις γνώσεις του και μας άνοιξε καινούριους κινηματογραφικούς ορίζοντες. Ευχαριστούμε τον Γιάννη Τσόλκα για την αφίσα της γιορτής μας. Γιατί αφού αποφοιτήσαμε, είπαμε να μη μείνουμε άλλο σε απόσταση.

Συναντιόμαστε, λοιπόν, και γιορτάζουμε την αποφοίτησή μας, τη Δευτέρα 5 Ιουλίου, ώρα 9 το βράδυ, στο στέκι της Δράσης για μια Άλλη Πόλη, Πάρνηθος 21. Με ένα κέρασμα, ένα ποτό και πολλά σχέδια για τη συνέχεια από Σεπτέμβριο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet