Η Μικτή Χορωδία Βριλησσίων στο Διεθνές Φεστιβάλ Χορωδιών της Πρέβεζας 17 & 18/10
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτισμός

Η Μικτή Χορωδία Βριλησσίων στο Διεθνές Φεστιβάλ Χορωδιών της Πρέβεζας 17 & 18/10

Η Μικτή Χορωδία του Δήμου Βριλησσίων, συμμετέχει στο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Πρέβεζας, το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020.

Στο φεστιβάλ θα συμμετέχουν χορωδίες από την Ελλάδα, τη Βολιβία, την Κολομβία, την Ινδία, το Μεξικό, το Περού, τη Σερβία, την Ισπανία, την Τουρκία, την Ουκρανία, την Αυστρία, την Βραζιλία, την Βουλγαρία, την Αίγυπτο, την Εσθονία, την Ιρλανδία, τη Νέα Ζηλανδία, την Πολωνία, την Ελβετία και τη Συρία, όπως ενημερώνει η διοίκηση.

«Ο χαρακτήρας του φεστιβάλ δεν είναι διαγωνιστικός. Κάθε χορωδία συμμετέχει με ένα μουσικό κομμάτι και μια εισαγωγή από τον υπεύθυνο του τμήματος. Την χορωδία μας προλογίζει ο υπεύθυνος του τμήματος, μαέστρος Γιώργος Σιτώτης» αναφέρει ο Δήμος.

Το βίντεο της Μικτής χορωδίας Δήμου Βριλησσίων δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια της καραντίνας, την άνοιξη του 2020 και συμμετείχαν μέλη της χορωδίας, όπως επισημαίνει η διοίκηση.

Το τραγούδι που απέδωσε ήταν το «Μια πόλη μαγική» του Μάνου Χατζιδάκι, συμβολίζοντας τα συναισθήματα των χορωδών για την πόλη των Βριλησσίων, προσθέτει.

Μπορείτε να το παρακολουθήσετε ζωντανά το Σάββατο 17 Οκτωβρίου και ώρα 19:00 και την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020 στις 11:00 σε live streaming από το κανάλι του Διεθνούς Χορωδιακού Φεστιβάλ Πρέβεζας στο YouTube.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet