Ολοκληρώθηκε το 27ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ του Δήμου Βριλησσίων
Πολιτισμός

Ολοκληρώθηκε το 27ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ του Δήμου Βριλησσίων

«Με πρωτοφανή και εντυπωσιακή προσέλευση δημοτών», όπως αναφέρει ανακοίνωση του Δήμου Βριλησσίου, ολοκληρώθηκε την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016 το 27ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ, με την αυλαία να πέφτει με την επιτυχημένη θεατρική παράσταση «Πλούτος» του Αριστοφάνη.

Το φετινό Φεστιβάλ ξεκίνησε στον γνώριμο χώρο του θεάτρου «Αλίκη Βουγιουκλάκη» στις 11 Ιουνίου 2016. Για 14 συνεχείς εβδομάδες, με 26 συνολικά εκδηλώσεις ποικίλου ενδιαφέροντος, συναυλίες, παραστάσεις χορού και μπαλέτου, καθώς και θεατρικά δρώμενα για παιδιά και ενήλικες, χάρισε σε όλους τους δημότες στιγμές ευφορίας αλλά και ευκαιρίες κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης.

Ο δήμαρχος Βριλησσίων, Ξένος Μανιατογιάννης, δήλωσε σχετικά με την ολοκλήρωση του φεστιβάλ:

«Η προσέλευση των δημοτών ήταν αθρόα και εκ του αποτελέσματος αποδεικνύεται ότι ο Δήμος Βριλησσίων αποτελεί τον ισχυρότερο πολιτιστικό φορέα στην ευρύτερη περιοχή.

»Ευχαριστούμε όλες τις προσωπικότητες της θεατρικής και μουσικής σκηνής που συμμετείχαν, τους χορηγούς μας, αλλά και όλους εσάς που αγκαλιάσατε θερμά με την παρουσία σας τον θεσμό. Η δημοτική Αρχή στόχο έχει τη συνεχή αναβάθμιση του φεστιβάλ.

»Συγχαρητήρια στην πρόεδρο του ΠΑΟΔΗΒ, Ιωάννα Κυρίτση, το Διοικητικό Συμβούλιο και το προσωπικό, τους εργαζόμενους του Δήμου και τους εθελοντές για την άριστη διοργάνωση.

»Συνεχίζουμε να επενδύουμε στον Πολιτισμό και τις αξίες που υπηρετεί και εργαζόμαστε για την υλοποίηση τέτοιων σημαντικών εκδηλώσεων που τιμούν την πόλη και τους δημότες».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet