Πρεμιέρα για το «Πάμε σινεμά στα Βριλήσσια»
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτισμός

Πρεμιέρα για το «Πάμε σινεμά στα Βριλήσσια»

Την Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018, με τη συμμετοχή πολλών δημοτών κάθε ηλικίας, έγινε η πρεμιέρα των δωρεάν υπαίθριων κινηματογραφικών προβολών «Πάμε σινεμά στα Βριλήσσια», που οργάνωσε ο Δήμος Βριλησσίων, το Εργαστήρι Κινηματογράφου του Δήμου «Κάνουμε ταινία στα Βριλήσσια» και η Κινηματογραφική Λέσχη Βριλησσίων Cine Δράση.

Η πλατεία Ελευθερίας, τόσο την ημέρα αυτή όσο και το Σάββατο και την Κυριακή, οπότε συνεχίσθηκαν οι προβολές, «σαν μια άλλη “ωραία κοιμωμένη”, ξύπνησε, ζωντάνεψε και υποδέχθηκε τους φίλους του κινηματογράφου, προσφέροντάς τους ένα ωραίο περιβάλλον», όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Δήμου.

Ο δήμαρχος της πόλης, Ξενοφών Μανιατογιάννης, στον χαιρετισμό του, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην προσπάθεια όλων των φορέων για τη δημιουργία ενός θερινού κινηματογράφου στα Βριλήσσια. Μια προσπάθεια που οδήγησε καταρχάς στη χωροθέτηση στο πάρκο «Μαρία Κάλλας» (πρώην Ναυτική Βάση). Επίσης, για το φετινό καλοκαίρι οργανώθηκαν οι υπαίθριες δωρεάν προβολές – αφιερώματα με τίτλο «Πάμε σινεμά στα Βριλήσσια».

Ο κ. Μανιατογιάννης ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους δημότες, τους ανθρώπους που οργάνωσαν και εργάζονται για αυτή την πολιτιστική δράση, καθώς και τις τοπικές επιχειρήσεις που αγκάλιασαν όλη την προσπάθεια.

Οι κινηματογραφικές προβολές στην πλατεία Ελευθερίας ολοκληρώνονται σήμερα Δευτέρα 23 Ιουλίου και μεταφέρονται από την Παρασκευή 27 Ιουλίου στον χώρο του πάρκου της Ρεματιάς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet