Συναυλία – αφιέρωμα στον Ηλία Ανδριόπουλο στα Βριλήσσια
Πολιτισμός

Συναυλία – αφιέρωμα στον Ηλία Ανδριόπουλο στα Βριλήσσια

Ο Δήμος Βριλησσίων, μέσω του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού, διοργανώνει μία συναυλία τιμής και αγάπης στον μεγάλο Έλληνα συνθέτη, και πολίτη του Δήμου, Ηλία Ανδριόπουλο, την Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017 στις 9 το βράδυ στο Θέατρο «Αλίκη Βουγιουκλάκη» (Νταμάρι Βριλησσίων).

Η συναυλία αυτή, που παίρνει τη μορφή αφιερώματος στον κορυφαίο συνθέτη, θα ξεδιπλώσει μία διαδρομή, ένα μουσικό «ταξίδι» μέσα από το έργο του, που θα καταγράψει τις πιο ενδιαφέρουσες στιγμές της καλλιτεχνικής του πορείας.

Έτσι, στην όμορφη αυτή βραδιά θα σιγοτραγουδήσουμε και θα θυμηθούμε αγαπημένα τραγούδια από τα «Γράμματα στον Μακρυγιάννη», τα «Λαϊκά Προάστια», τους «Προσανατολισμούς», τους «Αργοναύτες» έως τα τελευταία έργα της ωριμότητάς του, «Ωδαί», «Πρώτος Ύμνος», «Φιλόπατρις» κ.ά.

Οι ερμηνευτές Μανώλης Μητσιάς και Θεοδώρα Μπάκα, καθώς και η Παιδική και η Μικτή Χορωδία του Δήμου Βριλησσίων, θα ταξιδέψουν το κοινό στο πανόραμα της μουσικής του Ηλία Ανδριόπουλου.

Επίσης, τρεις λαμπροί μουσικοί, ο Αχιλλέας Γουάστωρ στο πιάνο, ο Αλέξανδρος Μποτίνης στο βιολοντσέλο και ο Ηρακλής Ζάκκας στο μαντολίνο-μπουζούκι, θα προσφέρουν ποιότητα και ομορφιά στο μουσικό αυτό αφιέρωμα στον Ηλία Ανδριόπουλο.

Τη διδασκαλία και τη διεύθυνση των χορωδιών θα έχει η Γρηγορία Δέδε.

Στην είσοδο θα συγκεντρώνονται τρόφιμα μακράς διάρκειας και καθαριστικά είδη για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.

Τη διοργάνωση έχει αναλάβει ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Βριλησσίων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet