Αντίσταση και Ανατροπή στα Βριλήσσια στηρίζει η τοπική ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Αντίσταση και Ανατροπή στα Βριλήσσια στηρίζει η τοπική ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Τον συνδυασμό Αντίσταση και Ανατροπή στα Βριλήσσια στηρίζει για τις δημοτικές εκλογές η Τ.Ε. ΑΝΤΑΡΣΥΑ Χαλανδρίου – Βριλησσίων – Ψυχικού.

Η Τοπική Επιτροπή καλεί τους δημότες των Βριλησσίων να ψηφίσουν τον συνδυασμό, όπως σημειώνει στην ακόλουθη ανακοίνωσή της:

Την Κυριακή 26 Μάη, ψηφίζουμε τους αγώνες μας ενάντια στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, στη δεξιά αντιπολίτευση, στην ακροδεξιά και στους φασίστες. Για τη διεθνιστική ρήξη – αποδέσμευση από την Ε.Ε., για να δυναμώσουμε τους αγώνες μας ενάντια στη βαρβαρότητα του καπιταλισμού.

Στηρίζουμε:

  • Τις προσπάθειες για δημιουργία δομών λαϊκής αυτοοργάνωσης και αγώνα (δημοτικές κινήσεις, επιτροπές κατοίκων, συντονισμούς) σε κάθε γειτονιά.
  • Τους αγώνες των εργαζόμενων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενάντια στις απολύσεις και στις ελαστικές σχέσεις εργασίας, για μαζικές μόνιμες προσλήψεις κόντρα στην ανεργία και την ανασφάλεια.

Υπερασπιζόμαστε:

  • Τον δημόσιο χαρακτήρα των δημοτικών υπηρεσιών και δομών.
  • Τις προσπάθειες που συγκροτούν μαζικές αντιφασιστικές και αντιρατσιστικές πρωτοβουλίες ώστε να μη χυθεί το φασιστικό και ρατσιστικό δηλητήριο στις γειτονιές μας.
  • Την αντίληψη ότι μια μάχιμη αριστερή τοποθέτηση σήμερα στο τοπικό επίπεδο δεν μπορεί παρά να είναι σε σύγκρουση με την Ε.Ε. και τις οδηγίες της.

Συμβάλλουμε στην ενίσχυση του ευρύτερου κοινωνικού και πολιτικού ρεύματος της αντικαπιταλιστικής και ανατρεπτικής Αριστεράς.

Στις 26 Μάη σας καλούμε να στηρίξετε και να ψηφίσετε την Αντίσταση και Ανατροπή – Αντικαπιταλιστική Κίνηση Βριλησσίων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet