Β. Βήττος: Να μην ακυρωθεί το Δ.Σ. Βριλησσίων – Ανάγκη να συζητηθεί το περιβαλλοντικό ν/σ
Κοινωνία

Β. Βήττος: Να μην ακυρωθεί το Δ.Σ. Βριλησσίων – Ανάγκη να συζητηθεί το περιβαλλοντικό ν/σ

Με επιστολή του προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βριλησσίων, τον δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Βριλησσίων», Βασίλης Βήττος» θέτει εκ νέου την ανάγκη να συζητηθεί στο Σώμα το θέμα του περιβαλλοντικού νομοσχεδίου και να μην ακυρωθεί η συνεδρίαση.

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Βήττος αναφέρει:

Σας καλούμε για ακόμα μια φορά να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να προσέλθετε στο Δ.Σ. για να εκθέσετε τις θέσεις σας στο νέο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τον «Εκσυγχρονισμό Περιβαλλοντικής Νομοθεσίας». Σας ενημερώνουμε, για ακόμα μία φορά, ότι σας έχουμε καταθέσει ολοκληρωμένη πρόταση για την προστασία της υγείας και της ζωής των δημοτών μας και του περιβάλλοντος.

Εκφράζουμε την κάθετη αντίθεσή μας στις μεθοδεύσεις για τη δημιουργία Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων σε έναν χώρο που μπορεί και πρέπει να αξιοποιηθεί με σοβαρές υποδομές για την αναψυχή, ξεκούραση και αθλητισμό, έναν χώρο που θα αποτελεί ανάσα και σημείο αναφοράς για όλο τον λαό της Βορειοανατολικής Αττικής.

Με τη στάση σας διευκολύνεται τις τακτικές της δημοτικής αρχής για αναστολή της συνεδρίασης του Δ.Σ., ενώ αποφεύγετε να τοποθετηθείτε επίσημα στην πρόταση μας που καταθέσαμε για να συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο, αποδεικνύοντας τουλάχιστον την ανοχή σας στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης και τον εμπαιγμό των δημοτών μας.

Έστω και τώρα σας καλούμε να μην ακυρώσετε το Δ.Σ. και να προσέλθετε σε αυτό για να πάρετε θέση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet