Η Ράνια Αντωνοπούλου μιλά για την αλληλέγγυα οικονομία στα Βριλήσσια
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Η Ράνια Αντωνοπούλου μιλά για την αλληλέγγυα οικονομία στα Βριλήσσια

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Βόρειας Αθήνας και η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Βριλησσίων διοργανώνουν εκδήλωση – συζήτηση για την κοινωνική και αλληλέγγυα οικονομία, την Παρασκευή 5 Μαΐου 2017, στις 19:30, στο πάρκο «Μ. Θεοδωράκης» (ΤΥΠΕΤ) στα Βριλήσσια.

Ομιλήτρια θα είναι η κα Ράνια Αντωνοπούλου, αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Στη σχετική ανακοίνωση, μεταξύ άλλων, αναφέρονται τα εξής:

Η κυβέρνηση, στο πλαίσιο της κοινωνικής και παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας και της ανάληψης πρωτοβουλιών για νέες μορφές απασχόλησης, προχώρησε στην προώθηση ενός διαφορετικού μοντέλου ανάπτυξης και επιχειρηματικής οικονομικής δραστηριότητας, αυτό της κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας.

Η Κοινωνική Αλληλέγγυα Οικονομία, έχοντας ως φιλοσοφία αυτοδιαχειριζόμενες μορφές απασχόλησης , έχει στόχο τη δημιουργία θέσεων εργασίας, με γνώμονα την ικανοποίηση κοινωνικών αναγκών και όχι την εκμετάλλευση της εργασίας για δημιουργία υπερκερδών.

Για την παρουσίαση του νέου θεσμικού πλαισίου για την Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία, η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Βόρειας Αθήνας και η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Βριλησσίων σας καλούν στην εκδήλωση με θέμα «Κοινωνική και αλληλέγγυα οικονομία: ένας άλλος τρόπος να καταναλώνουμε, ένας άλλος τρόπος να παράγουμε, ένας άλλος τρόπος να εργαζόμαστε και να ζούμε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet