Μεγάλη συμμετοχή στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού Νέα Πνοή για τα Βριλήσσια
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Μεγάλη συμμετοχή στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού Νέα Πνοή για τα Βριλήσσια

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή των πολιτών στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού Νέα Πνοή για τα Βριλήσσια. Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο συνδυασμός, «εκατοντάδες άνθρωποι με τη δυναμική τους παρουσία έστειλαν το δικό τους ξεκάθαρο μήνυμα εν όψει των δημοτικών εκλογών».

Ο επικεφαλής του συνδυασμού, υποψήφιος δήμαρχος ΒριλησσίωνΓιάννης Πισιμίσης αναφέρθηκε συνολικά στο πρόγραμμα της Νέας Πνοής αναλύοντας τα βασικά σημεία και κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν, όπως είπε, «την προσπάθεια για τη μεγάλη αλλαγή στα Βριλήσσια και να αφήσουν πίσω μια περίοδο μετριότητας μιζέριας και υποτονικότητας». Πλαισιωμένος από τα στελέχη του ξεκαθάρισε ότι, «στόχος είναι ο τερματισμός της εποχής του παλαιοκομματισμού και της αδράνειας».

«Μας κατηγορούν ότι είμαστε νέοι. Ναι είμαι 37 χρονών, 9 χρόνια δημοτικός σύμβουλος και δύο χρόνια αντιδήμαρχος Παιδείας. Δεν φταίω για το ότι είμαι νέος, ίσως φταίμε που έχουμε υψηλές αξίες, ιδέες και όραμα για τα Βριλήσσια. Οι επαγγελματίες της πολιτικής με κατηγορούν ως ανεπάγγελτο και λένε συνειδητά ψέματα όταν ξέρουν ότι 15 χρόνια τώρα αγωνίζομαι σε κάθε μετερίζι της επιχείρησής μου για να την κρατήσω όρθια και βιώσιμη στα δύσκολα χρόνια της κρίσης και αγωνιούμε κάθε μέρα να είμαστε εντάξει στις υποχρεώσεις μας όπως εκατομμύρια συνάνθρωποί μας. Μας κατηγορούν ότι κρύβονται άλλοι από πίσω μας επειδή δεν φυγομαχήσαμε μη θέλοντας να δούμε τον λαϊκισμό να εδραιώνεται στην πόλη μας. Και βεβαίως είναι τιμή μας που τον αγώνα μας στηρίζει ο Νίκος Παπαδόπουλος και ο Κώστας Ιωαννίδης, χωρίς κανένα απολύτως προαπαιτούμενο και αστερίσκο. Διέσπειραν ψευδείς ειδήσεις αυτοί που κράτησαν τα Βριλήσσια σε πλήρες τέλμα πέντε χρόνια τώρα γιατί δεν έχουν κανένα άλλο επιχείρημα να μας αντιμετωπίσουν», ανέφερε ο κ. Πισιμίσης και συμπλήρωσε: «Τους απαντάμε ότι η δυναμική της ανανέωσης δεν θα ανακοπεί. Με σχέδιο, με εντιμότητα, με διαφάνεια πάντα και παντού αλλάζουμε τα Βριλήσσια. Πέρα από το δρόμο του λαϊκισμού και της αδράνειας υπάρχει και ένας άλλος δρόμος. Αυτός της προόδου, της αξιοκρατίας, της διαφάνειας. Αυτόν τον δρόμο επιλέγουμε εμείς».

Στην εκδήλωση το «παρών» έδωσαν υποψήφιοι βουλευτές και ευρωβουλευτές  της Ν.Δ. καθώς και αρκετοί υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Αττικής με τον συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη. Χαιρετισμούς απηύθυναν ο πρ. πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και υποψήφιος βουλευτής Βορείου Τομέα Σάκης Ιωαννίδης, ο συνυποψήφιος του Σωτήρης Ησαΐας και ο επίτιμος δήμαρχος Βριλησσίων Νίκος Παπαδόπουλος. Μηνύματα συμπαράστασης έστειλαν οι βουλευτές της Ν.Δ. και υποψήφιοι στον Βόρειο Τομέα Νίκη Κεραμέως, Γιώργος Κουμουτσάκος, αλλά και ο πρ. δήμαρχος Κώστας Ιωαννίδης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet