Με πολλές αναφορές στις δημοτικές εκλογές η πρωτοχρονιάτικη πίτα της Ν.Δ. στα Βριλήσσια
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Με πολλές αναφορές στις δημοτικές εκλογές η πρωτοχρονιάτικη πίτα της Ν.Δ. στα Βριλήσσια

Σε μια κατάμεστη, από φίλους της Νέας Δημοκρατίας, αίθουσα στο μουσικό μεζεδοπωλείο το «Τσατσαράκι» πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της κοπής πίτας της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Βριλησσίων και της Β3 Νομαρχιακής Οργάνωσης της ΟΝΝΕΔ.

Το «παρών» έδωσε πλήθος κόσμου, αλλά και υψηλόβαθμα στελέχη της κυβέρνησης, της περιφερειακής αρχής Αττικής, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των κομματικών οργανώσεων της Ν.Δ. στον Βόρειο Τομέα.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ομιλία του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος και αναφέρθηκε στις προσπάθειες που καταβάλλει η κυβέρνηση σε σειρά τομέων, από την οικονομία έως το μεταναστευτικό και από τα θέματα ενέργειας έως τη μεταρρύθμιση του Δημόσιου Τομέα, σημειώνοντας ότι «πολλές προσπάθειες έχουν, ήδη, αρχίσει να παράγουν αποτελέσματα».

«Παρά τις δυσκολίες και τα όποια προβλήματα, ο κόσμος στηρίζει την κυβέρνηση στην προσπάθειά της» δήλωσε με έμφαση ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Τ.Ο. Ν.Δ. Βριλησσίων, Κώστας Φιλιόπουλος, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και όλα τα μέλη της Τ.Ο., αναφέρθηκε «στον αγώνα που από το 2012 δίνει προσωπικά ο ίδιος και τα μέλη του Δ.Σ. της τοπικής οργάνωσης, προκειμένου να προασπίσουν τις ιδέες, τις αξίες και τις αρχές της Ν.Δ. στα Βριλήσσια, έχοντας καταφέρει να δημιουργηθεί μια σχέση ειλικρινούς εμπιστοσύνης μεταξύ της οργάνωσης και των μελών της».

Αναφέρθηκε, μάλιστα, διεξοδικά στα αποτελέσματα των εκλογικών αναμετρήσεων εδώ και οκτώ χρόνια που ασκεί τα καθήκοντα του προέδρου και «στα οποία η Ν.Δ. στα Βριλήσσια έχει καταγάγει ιστορικές νίκες».

Όσο για το αποτέλεσμα των τελευταίων δημοτικών εκλογών δήλωσε ότι «κάποιοι που ασκούν σήμερα χαμηλού επιπέδου κριτική στην τοπική οργάνωση, παρότι γνωρίζουν ότι εμείς πράξαμε απόλυτα το καθήκον μας, δεν έχουν βρει ακόμα το θάρρος να αναλάβουν την ευθύνη που τους αναλογεί», προσθέτοντας, μεταξύ άλλων, ότι «όταν η Ν.Δ. συγκεντρώνει ποσοστό 51% στα Βριλήσσια στις βουλευτικές εκλογές του Ιουλίου, λίγους μόλις μήνες μετά τις δημοτικές εκλογές και προηγουμένως ο υποψήφιος δήμαρχος, προερχόμενος από τη Ν.Δ., που οριακά πέρασε στον β’ γύρο των δημοτικών εκλογών δεν καταφέρνει να εκλεγεί, αυτό δείχνει ότι η ήττα στις δημοτικές εκλογές δεν ήταν πολιτική ή κομματική, αλλά ήττα προσωπική και κάποιοι αντί να ψάχνουν εξιλαστήρια θύματα πρέπει επιτέλους να κάνουν την αυτοκριτική τους».

Κλείνοντας την ομιλία του τόνισε ότι «εμείς συνεχίζουμε απερίσπαστοι τον αγώνα μας, για το καλό της παράταξης και ενωμένοι, σε πείσμα όσων θέλουν να διχάσουν την παράταξη για προσωπικούς λόγους. Το στοίχημα της ουσιαστικής πολιτικής ανανέωσης, όπως το υπηρετεί ο πρόεδρος της Ν.Δ. και πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, πρέπει να κερδηθεί και στα Βριλήσσια. Ας αφήσουμε, λοιπόν, πίσω μας τον παλαιοκομματισμό και ας ατενίσουμε το μέλλον με αισιοδοξία».

Τέλος, ανακοίνωσε εκ νέου την υποψηφιότητά του ως προέδρου της Τ.Ο. Ν.Δ. Βριλησσίων για τις ερχόμενες εσωκομματικές εκλογές του Μαΐου.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθηναν επίσης η αντιπερειφερειάρχης Αττικής, Λουκία Κεφαλογιάννη, ο πρώτος επιλαχών βουλευτής Βορείου Τομέα Σάκης Ιωαννίδης, ο πολιτευτής Φώτης Καρύδας, ο π. δήμαρχος Νίκος Παπαδόπουλος, ο επικεφαλής της Νέας Πνοής, Γιάννης Πισιμίσης, ο πρόεδρος της Β3 Νομαρχιακής της ΟΝΝΕΔ και δημοτικός σύμβουλος Βριλησσίων Πάνος Αναγνώστου, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Βριλησσίων, Μαρίνος Σακελλαριάδης, ο πρόεδρος της Β3 Νομαρχιακής της Ν.Δ., Χρήστος Σούλης και το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Δημήτρης Μπελέγρης.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση έστειλε ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Κωστής Χατζηδάκης, η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, ο αν. υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιώργος Κουμουτσάκος και ο διευθυντής του γραφείου του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Στέλιος Κονταδάκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet