Με την παράταξη Νέα Πνοή για τα Βριλήσσια η εκπαιδευτικός Κατερίνα Βουτσαδάκη
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Με την παράταξη Νέα Πνοή για τα Βριλήσσια η εκπαιδευτικός Κατερίνα Βουτσαδάκη

Στο στελεχιακό δυναμικό της παράταξης Νέα Πνοή για τα Βριλήσσια, με επικεφαλής τον Γιάννη Πισιμίση, εντάσσεται η Βριλησσιώτισσα εκπαιδευτικός Κατερίνα Βουτσαδάκη.

Όπως αναφέρει η δημοτικκή παράταξη, η Κατερίνα Βουτσαδάκη έχει υπηρετήσει την εκπαίδευση επί 35 χρόνια, μεταξύ άλλων σε τέσσερα δημοτικά σχολεία των Βριλησσίων: Στα 1ο, 3ο, 4ο και 5ο Δημοτικά Σχολεία Βριλησσίων, ενώ είναι από τους πρωτεργάτες του Μουσείου Μαθητικής Ζωής, συμμετέχοντας ενεργά για την ίδρυση και ανάπτυξη του μουσείου στην πόλη. Παράλληλα είναι συντονίστρια της Λέσχης Ανάγνωσης του Δήμου Βριλησσίων.

Ο Γιάννης Πισιμίσης δήλωσε σχετικά:

«Στο στελεχιακό δυναμικό της Νέας Πνοής για τα Βριλήσσια και στην προσπάθειά μας για την πρόοδο και ανάπτυξη της πόλης μας, εντάσσεται η εκπαιδευτικός Κατερίνα Βουτσαδάκη. Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμένα, καθώς και για τη Νέα Πνοή συνολικά, η συμμετοχή μιας εκπαιδευτικού με πολύπλευρη παιδευτική και πολιτιστική δραστηριότητα. Της εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία και καλό έργο».

Κατερίνα Βουτσαδάκη: Συντάσσομαι σε μία μεγάλη προσπάθεια να δώσουμε μία πραγματικά δημιουργική προοπτική στην πόλη μας

Η Κατερίνα Βουτσαδάκη γεννήθηκε στην Αθήνα και φοίτησε ως μαθήτρια στο Αρσάκειο- Τοσίτσειο και ως σπουδάστρια στην Παιδαγωγική Ακαδημία Αρσακείου Ψυχικού. Μετεκπαιδεύθηκε στη ΣΕΛΔΕ Αθηνών και στο Μαράσλειο Διδασκαλείο Δημοτικής εκπαίδευσης με εξειδίκευση στην Ειδική αγωγή. Φοίτησε επίσης στο Παιδαγωγικό τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Εργάσθηκε ως αναπληρώτρια στα Αρσάκεια δημοτικά και μετά το μόνιμο διορισμό της στα δημόσια σχολεία, επί 35 χρόνια και μεταξύ άλλων σε τέσσερα δημοτικά σχολεία των Βριλησσίων: Στο 1ο, 3ο, 4ο και 5ο Δημοτικό Σχολείο Βριλησσίων.

Είναι μόνιμη κάτοικος και δημότης Βριλησσίων από το 1985. Με τον σύζυγό της Γεώργιο Γκουρλή έχουν αποκτήσει δύο κόρες και έναν γιο που φοίτησαν στα σχολεία των Βριλησσίων.

Έχει λάβει μέρος ως εισηγήτρια σε σεμινάρια ειδικής αγωγής, ενώ την τελευταία δεκαετία ασχολείται με τη διαφύλαξη και τον εμπλουτισμό της μουσειακής συλλογής του Δήμου, με αντικείμενα μαθητικής ζωής. Είναι πρωτεργάτρια του Μουσείου Μαθητικής Ζωής και του Συλλόγου Φίλων του Μουσείου με την ίδια να δηλώνει: «Στόχος του Συλλόγου Φίλων του Μουσείου Μαθητικής Ζωής είναι να φιλοξενηθούν τα εκθέματα στον κατάλληλο χώρο που θα είναι επισκέψιμος και θα αποτελέσει μια εστία πολιτισμού για τον Δήμο μας».

«Στόχος μου είναι να προωθήσω ό,τι αφορά την εκπαίδευση και τον πολιτισμό στα Βριλήσσια, η Νέα Πνοή και ο Γιάννης Πισιμίσης εκφράζουν και εκπροσωπούν και τις δικές μου ιδέες και στόχους. Συντάσσομαι με αίσθημα ευθύνης στην μεγάλη αυτή προσπάθεια να δώσουμε μια πραγματικά δημιουργική προοπτική στην πόλη μας» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet