Ξ. Μανιατογιάννης: To Δ.Σ. απέρριψε τη δημιουργία καντίνας στην πρώην Ναυτική Βάση – Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η υποκρισία
Κοινωνία

Ξ. Μανιατογιάννης: To Δ.Σ. απέρριψε τη δημιουργία καντίνας στην πρώην Ναυτική Βάση – Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η υποκρισία

Με αφορμή την απόρριψη εισήγησης της δημοτικής αρχής Βριλησσίων από το Δημοτικό Συμβούλιο, όσον αφορά στη δημιουργία καντίνας στην πρώην Ναυτική Βάση, ο δήμαρχος Ξένος Μανιατογιάννης σημειώνει ότι «ο απύθμενος λαϊκισμός και ο εύκολος μηδενισμός, δήθεν υπέρ των συμφερόντων της πόλης και των δημοτών, καταρρέει τώρα σαν “χάρτινος πύργος”».

Ειδικότερα, ο κ. Μανιατογιάννης αναφέρει τα εξής στη σχετική ανακοίνωση:

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η υποκρισία και η άρνηση του «ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ» κόντρα σε ό,τι προτείνει η δημοτική αρχή Μανιατογιάννη. Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα στη χθεσινή (14/4) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με την παντελώς αδικαιολόγητη απόρριψη της εισήγησης της δημοτικής αρχής για τη δημιουργία ενός μικρού και αναγκαίου κυλικείου (καντίνας) στον χώρο περιπάτου και άθλησης στο πάρκο «Μαρία Κάλλας», στην πρώην Ναυτική Βάση.

Η συγκεκριμένη πρόταση υπερψηφίστηκε αποκλειστικά από τα μέλη της παράταξή μας, Βριλήσσια Δήμος Δημιουργίας και καταψηφίστηκε από τους δήθεν «υποστηρικτές» της αναβάθμισης και αξιοποίησης του χώρου από τις παρατάξεις Ντινόπουλου και Πισιμίση, ενώ και οι παρατάξεις της Λαϊκής Συσπείρωσης και της Δράσης αρκέστηκαν στο ουδέτερο «παρών».

Ιδίως οι παρατάξεις που καταψήφισαν το αναγκαίο κυλικείο, δηλαδή τη δυνατότητα πρόσβασης ακόμα και σε ένα μπουκάλι νερό, ενόψει μάλιστα καλοκαιριού, απέδειξαν περίτρανα ότι, παρά τα όσα βαρύγδουπα λένε κατά καιρούς, δεν θέλουν να γίνεται ΤΙΠΟΤΑ και κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους γι’ αυτό, τόσο στον συγκεκριμένο χώρο όσο και σε οποιοδήποτε άλλο σημείο, για μικρό ή μεγάλο θέμα της πόλης.

Δέχομαι την κριτική με επιχειρήματα. Δέχομαι την αντίθετη άποψη και θέση και διαλέγομαι για την εύρεση της βέλτιστης κάθε φορά και σε κάθε θέμα λύσης. Δεν μπορώ όμως να δεχτώ την εκ των προτέρων απόρριψη του «ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ», με διάφορα κάθε φορά προσχήματα ή πλέον και χωρίς αυτά, η οποία κρύβει τελικά τεράστιο κόστος για το συμφέρον της πόλης και για την ποιότητα ζωής των δημοτών.

Ο απύθμενος λαϊκισμός και ο εύκολος μηδενισμός, δήθεν υπέρ των συμφερόντων της πόλης και των δημοτών, καταρρέει τώρα σαν χάρτινος πύργος, ακόμα και για τους πιο εύπιστους. Καταρρέει από τις (μη) θέσεις και τις κακομαθημένες συμπεριφορές των προσώπων και των δυνάμεων, που δεν ντρέπονται να θυσιάζουν, στον βωμό της φθηνής αντιπολίτευσης, ακόμα και την εξυπηρέτηση βασικών αναγκών των βριλησσιώτικων οικογενειών και των παιδιών τους. Και το κάνουν σε καιρό πανδημίας, που οι πολίτες επισκέπτονται καθημερινά τους ελεύθερους χώρους του Δήμου για μια ανάσα από τη δυσβάσταχτη καθημερινότητα που βιώνουμε όλοι μας.

Τα όσα απίστευτα εκστομίσθηκαν στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μπορούν να τα παρακολουθήσουν, όποιες και όποιοι το επιθυμούν, στα αναρτημένα βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα, ώστε να ενημερωθούν για την αλήθεια, ως έχει.

Σε κάθε περίπτωση, αξιοποιώντας κάθε δυνατότητα που προβλέπεται από το νομοθετικό πλαίσιο, θα εξασφαλίσω την εξυπηρέτηση των βασικών αναγκών της Βριλησσιώτικης οικογένειας στον συγκεκριμένο χώρο και σε κάθε άλλη ανάλογη περίπτωση.

Τελικός κριτής όλων μας, προσώπων και δημοτικών παρατάξεων, είναι οι δημότες.

Διαβεβαιώνω τους συνδημότες μου ότι δεν θα σταματήσω να μάχομαι για το καλύτερο, όσα εμπόδια κι αν παρουσιαστούν. Μαχόμουν και θα μάχομαι για το συμφέρον του Δήμου και του δημότη και μόνον.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet