Ανοιχτή γιορτή για τα 10 χρόνια της Δράσης στα Βριλήσσια
Πολιτική

Ανοιχτή γιορτή για τα 10 χρόνια της Δράσης στα Βριλήσσια

Τη 10χρονη παρουσία της στα δρώμενα του Δήμου Βριλησσίων γιορτάζει η δημοτική κίνηση Δράση… Για μια Άλλη Πόλη το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, στις 9 το βράδυ, στην πλατεία Αναλήψεως και καλεί τους φίλους της να διασκεδάσουν μαζί της, «περισώζοντας την κοινωνικότητα και τον πολιτισμό».

Στην ανακοίνωσή της η δημοτική κίνηση αναφέρει:

Αφίσα εκδήλωσης ΔράσηςΗ Δράση τον Σεπτέμβριο συμπληρώνει 10 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στη ζωή του Δήμου Βριλησσίων, 10 χρόνια αγώνων, προσπαθειών, γόνιμων παρεμβάσεων, εκατοντάδων εκδηλώσεων, επιτυχημένων εκλογικών αναμετρήσεων, 10 χρόνια με χαρές και δυσκολίες, ενίοτε και απογοητεύσεις, όμως ακόμη με ελπίδα, συντροφικότητα και αισιοδοξία για μια «Άλλη Πόλη»!

Γιορτάζουμε ανοιχτά, με τους δημότες, στην καρδιά της πόλης, στην πλατεία Αναλήψεως, παρουσιάζοντας μια μοναδική συναυλία, με ελεύθερη είσοδο, χωρίς οποιουδήποτε τύπου οικονομικό αντίτιμο, ούτε άλλη προσφερόμενη υπηρεσία (αναψυκτικά, ποτά), ώστε να ενισχύσουμε τους επαγγελματίες της πλατείας.

Γιορτάζουμε, για να υπογραμμίσουμε ότι ακόμη και στις πιο δύσκολες και αποπνικτικές συνθήκες, οφείλουμε να περισώσουμε, όσο είναι δυνατόν, την κοινωνικότητα και τον πολιτισμό μας.

Σας περιμένουμε!

Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων Δράση για μια Άλλη Πόλη

Haig Yazdjian – Ταξίδι στη Μεσόγειο
Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, 9.00μ.μ., πλ. Αναλήψεως, Βριλήσσια

Με ελεύθερη πρόσβαση – μια προσφορά στους δημότες!

Haig Yazdjian, Ούτι, φωνή
Τάσος Πούλιος, κανονάκι, φωνή
Γιώργος Παππάς, λαούτο, φωνή
και Εύα Ξένου, φωνή

Ο Haig Yazdjian θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες μορφές της παγκόσμιας μουσικής. Γεννήθηκε στο Χαλέπι της Συρίας, από γονείς Αρμένιους. Στην Ελλάδα ήρθε το 1980. Καθιερώθηκε γρήγορα ως κορυφαίος σολίστ, αλλά και ως ιδιαίτερα εκφραστικός ερμηνευτής και συνεργάστηκε με διακεκριμένους Έλληνες και ξένους μουσικούς και τραγουδιστές, μεταξύ των οποίων η Loreena McKennitt, η Ελένη Βιτάλη, ο Theodossi Spasov, η Μαρία Φαραντούρη, ο David Lynch, ο Omar Farouk Tekbilek, η Δήμητρα Γαλάνη, η Ελευθερία Αρβανιτάκη και πολλοί άλλοι. Ξεχωρίζει για το μοναδικό τρόπο με τον οποίο αναμειγνύει διαφορετικά στοιχεία των παραδοσιακών μουσικών της ανατολικής Μεσογείου, αναπτύσσοντας ένα προσωπικό ύφος με χαρακτηριστικά αραβικά και αρμένικα ηχοχρώματα.

Η Εύα Ξένου, μια εξαιρετική φωνή, ιδίως στον χώρο του ρεμπέτικου, γεννήθηκε στην Αθήνα. Σε ηλικία 7 ετών ξεκίνησε μαθήματα κλασικής κιθάρας με τη Λίζα Ζώη. Αργότερα ασχολήθηκε με το ούτι, έχοντας δάσκαλο τον Haig Υazdjian. Από το 2003 τραγουδάει επαγγελματικά έχοντας συνεργαστεί με τον Μπάμπη Γκολέ, τον Haig Yazdjian, τον Νίκο Τατασόπουλο, τον Αγάθωνα Ιακωβίδη, τον Γιάννη Παπαβασιλείου κ.ά.

Ο Τάσος Πούλιος γεννήθηκε στην Κατερίνη. Ξεκίνησε μαθήματα βυζαντινής μουσικής στην ηλικία των 10 ετών. Είναι απόφοιτος του ΑΤΕΙ Μουσικής Τεχνολογίας. Έχει συμμετάσχει σε μουσικά σχήματα και δισκογραφικές παραγωγές με καλλιτέχνες, όπως ο Δημήτρης Λάππας, ο Κωνσταντίνος Πλούσιος, η Μαρία Αναματερού κ.ά.

Ο Γιώργος Παππάς είναι πτυχιούχος του Εθνικού Ωδείου στο ούτι και το σάζι. Έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, ο Μάριος Φραγκούλης, ο Μανώλης Καρπάθιος και πολλοί άλλοι. Επίσης, συνθέτει μουσική για θεατρικές παραστάσεις και ταινίες και διδάσκει σε μουσικά σχολεία, και ωδεία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet