Ανοίγουν και πάλι τα γυμναστήρια στο Ηράκλειο Αττικής
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Ανοίγουν και πάλι τα γυμναστήρια στο Ηράκλειο Αττικής

Ανοιχτά θα είναι ξανά από το απόγευμα της Δευτέρας 15 Ιουνίου τα γυμναστήρια του Δήμου Ηρακλείου Αττικής μετά και τη νέα χαλάρωση των μέτρων για την προστασία από την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Σε εναρμόνιση με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, οι αθλούμενοι στα τρία δημοτικά γυμναστήρια θα μπορούν να τα επισκέπτονται για ατομικά ή ομαδικά προγράμματα μόνο κατόπιν ραντεβού, το οποίο θα κλείνουν στους τηλ. αριθμούς του δικού τους γυμναστηρίου:

  • Λεωφόρου Ηρακλείου 210 2792468
  • Λεωφόρου Πλαπούτα 210 2841111
  • Οδού Ν. Καζαντζάκη 210 2759104

Η διάρκεια της κάθε προπόνησης ή προγράμματος δεν πρέπει να ξεπερνά τη μία ώρα, ενώ οι αθλούμενοι πρέπει να τηρούν τα πρωτόκολλα προφύλαξης (αποστάσεις, καθαριότητα κτλ), σύμφωνα και με τις κατευθύνσεις που θα τους δίνουν οι γυμναστές του Δήμου, οι οποίοι θα βρίσκονται στη διάθεση των επισκεπτών για όποια βοήθεια χρειαστούν.

Φυσικά, ο Δήμος έχει φροντίσει τα γυμναστήρια να ανοίξουν όντας απόλυτα καθαρά, ενώ καθαρισμοί θα γίνονται καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας τους και απολύμανση ανά τακτά διαστήματα μέσα στην ημέρα, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της διοίκησης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet