Ανοικτά από 31/5 τα δημοτικά γυμναστήρια Ηρακλείου Αττικής
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Ανοικτά από 31/5 τα δημοτικά γυμναστήρια Ηρακλείου Αττικής

Από σήμερα Δευτέρα 31/5 τα μέλη των δημοτικών γυμναστηρίων Ηρακλείου Αττικής μπορούν να καλούν τηλεφωνικά το γυμναστήριό τους για να κλείσουν το απαιτούμενο ραντεβού, προκειμένου να επανέλθουν στις προπονήσεις τους, σύμφωνα με τις νέες αποφάσεις της επιστημονικής επιτροπής ειδικών για την πανδημία, του ΕΟΔΥ και των αρμόδιων υπουργείων για τη επαναλειτουργία των συγκεκριμένων υπηρεσιών, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Η διοίκηση του Δήμου υπενθυμίζει στο κοινό ότι οι τηλ. αριθμοί που μπορούν να απευθύνονται είναι οι εξής:

  • Δημοτικό Γυμναστήριο Λεωφόρου Ηρακλείου: 210 2792468.
  • Δημοτικό Γυμναστήριο Λεωφόρου Πλαπούτα 210 2841111.

Η προσέλευση και η παραμονή στους χώρους των γυμναστηρίων γίνονται σύμφωνα με όλα τα ισχύοντα μέτρα προφύλαξης της Δημόσιας Υγείας και τους κανόνες που έχει ορίσει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, για τα οποία οι γυμναστές του Δήμου θα ενημερώνουν και θα κατευθύνουν τους πολίτες.

Τα κυριότερα εξ αυτών: η χρήση διπλής μάσκας ή μάσκας τύπου FFP2 κατά την εκγύμναση αλλά και η ύπαρξη εβδομαδιαίου self test το οποίο επιδεικνύεται στο προσωπικό των γυμναστηρίων κατά την είσοδο στον χώρο.

Από τη μεριά του, το τμήμα Αθλητισμού του Δήμου έχει φροντίσει να απολυμάνει τα γυμναστήρια πριν την επανέναρξη της λειτουργίας τους και να εξασφαλίσει τον τακτικό καθαρισμό τους, επισημαίνει η διοίκηση.

«Γίνεται ένα ακόμα βήμα για να επιστρέψουμε στην κανονικότητα, να κερδίσουμε ακόμα μια μάχη ενάντια στον ιό. Τα δημοτικά γυμναστήρια είναι και πάλι διαθέσιμα για τους Ηρακλειώτες. Ακολουθώντας τις οδηγίες του προσωπικού μας, οι πολίτες μπορούν να γυμναστούν με την ευχή να μην χρειαστεί να κλείσουν ξανά», το μήνυμα του αρμόδιου αντιδημάρχου, Μανώλη Κουτσογιαννάκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet