Εγγραφές στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Δήμου Ηρακλείου Αττικής για την περίοδο 2020/2021
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Εγγραφές στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Δήμου Ηρακλείου Αττικής για την περίοδο 2020/2021

Οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου του Δήμου Ηρακλείου Αττικής ετοιμάζονται για μια ακόμα αγωνιστική περίοδο και καλούν όσα αγόρια και κορίτσια θέλουν να συμμετέχουν στις ομάδες τους να δηλώσουν συμμετοχή στα τμήματα υποδομών.

Οι γονείς των αγοριών από 4 ετών και πάνω και των κοριτσιών από 6 ετών και πάνω, που επιθυμούν τα παιδιά τους να κάνουν τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα σε ένα φιλικό περιβάλλον με καταρτισμένους προπονητές, μπορούν να καταθέτουν την αίτηση εγγραφής είτε από κοντά, καθημερινές ημέρες από τις 9.00 έως τις 14.00 στη δημοτική επιχείρηση ΚΕΑΕΔΗΑ Α.Ε. ΟΤΑ (1ος όροφος δημαρχείου, Στ. Καραγιώργη και Μαρ. Αντύπα), είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected] συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα που θα βρουν στο site του Δήμου www.iraklio.gr.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2102756740.

Οι Ακαδημίες του Δήμου Ηρακλείου Αττικής έχουν παράδοση δεκαετιών, ενώ από τις ομάδες τους έχουν περάσει αθλητές που κατέληξαν να παίζουν ακόμα και στις μεγάλες εθνικές κατηγορίες, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, που επίσης σημειώνει ότι οι μαθητές των Ακαδημιών μαθαίνουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου, πάνω από όλα όμως τις αξίες του ευ αγωνίζεσθαι, της άμιλλας, της ομαδικότητας και του πειθαρχημένου τρόπου άθλησης και ζωής.

Εναρμονισμένο με τα μέτρα προστασίας από την εξάπλωση της Covid-19, το πρόγραμμα των Ακαδημιών για τη νέα περίοδο είναι διαμορφωμένο με μέριμνα των προπονητών έτσι ώστε να τηρούνται όλες οι απαιτούμενες προφυλάξεις, σύμφωνα με τις υποδείξεις των ειδικών επιστημονικών ομάδων, ώστε η υγεία των παιδιών να είναι στο μέγιστο διαφυλαγμένη. Επακριβείς οδηγίες θα δοθούν στα παιδιά με την έναρξη των προπονήσεων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet