Νέες αίθουσες αθλητισμού και πολιτισμού δημιουργεί ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής
Αθλητισμός

Νέες αίθουσες αθλητισμού και πολιτισμού δημιουργεί ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής

Τέσσερις νέες αίθουσες πολλαπλών χρήσεων (γυμναστηρίων, εκδηλώσεων κ.λπ.) μέσα στους χώρους ισάριθμων σχολείων της πόλης δημιουργεί ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής για να αυξήσει τις υποδομές που θα καλύπτουν τις ανάγκες των τοπικών αθλητικών, πολιτιστικών και μαθητικών δράσεων. Το πρώτο, καίριο βήμα έγινε με την έγκριση από το Δημοτικό Συμβούλιο του φακέλου της σύμβασης για την εκπόνηση της μελέτης μετά από πρόταση της δημοτικής αρχής. Αυτό σημαίνει ότι εντός του επόμενου διαστήματος θα ξεκινήσουν οι μελέτες που θα περιγράφουν τον τρόπο κατασκευής των νέων αιθουσών ώστε να ακολουθήσει η κατασκευή τους.

Ο Δήμος διεκδίκησε και πέτυχε τη χρηματοδότηση των απαιτούμενων μελετών για τις καινούργιες κλειστές αίθουσες από την Περιφέρεια Αττικής, χωρίς δηλαδή να κοστίσουν τίποτα στο δημοτικό ταμείο. Το ίδιο σχεδιάζει να πράξει, όπως επισημαίνει, και με τη χρηματοδότηση της ανέγερσής τους.

«Απαντάμε στο πρόβλημα της έλλειψης χώρων, κυρίως για τον αθλητισμό, προκειμένου να καλυφθούν οι συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες της πόλης. Οι εγκαταστάσεις που έχει ο Δήμος στην διάθεσή του πλέον δεν αρκούν. Οφείλουμε λοιπόν, να δώσουμε λύσεις, κυρίως για τα παιδιά μας. Με τις τέσσερις νέες κλειστές αίθουσες πολλαπλών χρήσεων θα μπορούν /περισσότεροι σύλλογοι και φορείς να αθλούνται και να κάνουν τις δράσεις τους όχι μόνο αύριο, αλλά και ως παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές του Ηρακλείου», τονίζει ο δήμαρχος Νίκος Μπάμπαλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet