Νέες μπασκέτες στο κλειστό γυμναστήριο «Ολυμπιονίκης Χαρά Καρυάμη» στο Ηράκλειο Αττικής
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Νέες μπασκέτες στο κλειστό γυμναστήριο «Ολυμπιονίκης Χαρά Καρυάμη» στο Ηράκλειο Αττικής

Δύο νέες μπασκέτες για το δημοτικό κλειστό γυμναστήριο «Ολυμπιονίκης Χαρά Καρυάμη» απέκτησε ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι νέες μπασκέτες είναι προδιαγραφών και πιστοποίησης FIBA, με μεγαλύτερο πρόβολο και επένδυση μαξιλαριών για την ασφάλεια των αθλητών, ενώ έχουν ρυθμιζόμενο ύψος για να μπορούν να προπονούνται οι ενήλικες αλλά και οι μικροί καλαθοσφαιριστές.

Οι μπασκέτες εγκαταστάθηκαν ήδη στο γήπεδο του μπάσκετ, έτοιμες να υποδεχθούν προπονήσεις και αγώνες όταν γίνει η επανεκκίνηση της αθλητικής δραστηριότητας στις χαμηλότερες κατηγορίες και σε ερασιτεχνικό επίπεδο, επισημαίνει η διοίκηση.

«Μπορεί οι αθλητικοί χώροι να παραμένουν κλειστοί, λόγω των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας, η δημοτική αρχή όμως συνεχίζει να βελτιώνει τις υποδομές προκειμένου, όταν αυτές επιτραπεί να ανοίξουν, να μπορούν να προσφέρουν καλύτερες υπηρεσίες στις ομάδες, αλλά και τους αθλούμενους της πόλης», δήλωσε ο Μανώλης Κουτσογιαννάκης, αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Παιδείας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet