Νίκες για Ψυχικό, Νεοπεντελικό και Κηφισιά 2010 στην 6η αγωνιστική της Γ’ ΕΠΣΑ
Αθλητισμός

Νίκες για Ψυχικό, Νεοπεντελικό και Κηφισιά 2010 στην 6η αγωνιστική της Γ’ ΕΠΣΑ

Με 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες ολοκληρώθηκε η 6η αγωνιστική της Γ’ ΕΠΣΑ για τις ομάδες του Βορείου Τομέα Αθηνών που παίρνουν μέρος στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

1ος όμιλος

Ιπποκράτης – Μαρούσι 2-1

Πάλεψε, αλλά δεν κατάφερε ν’ αποφύγει την ήττα, το Μαρούσι στο γήπεδο του Ηφαίστου, όπου αντιμετώπισε τον Ιπποκράτη, από τον οποίο κι έχασε με σκορ 2-1, για την 6η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 59′, με τον Περικλή Λουκά, αλλά οι Μαρουσιώτες απάντησαν 10 λεπτά αργότερα, με τον Ανδρέα Λάμπρου. Τελικώς ήταν και πάλι ο Π. Λουκάς που λύτρωσε την ομάδα του στο 74′, κάνοντας το τελικό 2-1.

Μετά τη συγκεκριμένη αγωνιστική, η ομάδα των Βορείων Προαστίων βρίσκεται στη 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με μόλις 4 βαθμούς.

Δούρειος Ολυμπιακός Κυψέλης – Π.Ο. Ψυχικού 0-3

Μόνος στην κορυφή του 1ου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ εξακολουθεί να βρίσκεται ο Π.Ο. Ψυχικού, με 16 βαθμούς, μετά το «διπλό» που πέτυχε στο γήπεδο στο γήπεδο της Κυψέλης (Αλεπότρυπα) στην 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα των Βορείων νίκησε τον Δούρειο Ολυμπιακό Κυψέλης με σκορ 0-3.

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου της Γ’ ΕΣΠΑ

Πηγή πίνακα: ΕΠΣΑ

2ος όμιλος

Νεοπεντελικός – Αστέρας Εξαρχείων 3-0

Σπουδαία εμφάνιση του Νεοπεντελικού στο γήπεδο των Μελισσίων στην 6η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ, όπου αντιμετώπισε τον Αστέρα Εξαρχείων, τον οποίο και νίκησε με σκορ 3-0 και πλέον απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής, με 14 βαθμούς.

Όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο μέρος, με την αρχή να κάνει ο Τσώνης στο 53′, έχοντας μπει μόλις στο παιχνίδι ως αλλαγή. Το δεύτερο γκολ της ομάδας των Βορείων Προαστίων σημείωσε ο Τριανταφύλλου στο 58′, ενώ το τελικό 3-0 έκανε ο Καρύδης, ο οποίος κι αυτός είχε περάσει στο ματς ως αλλαγή.

ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ: Νικολάου, Φιλιππής (73′ Μπουλούκος), Σταματόπουλος, Στάππας, Τριανταφύλλου, Γαγάκας, Λυμπούσης (81′ Μαρουλίδης Ν.), Φιλιππόπουλος, Μαρουλίδης Π. (53′ Καρύδης), Τσάκαλος, Παπάζογλου (53′ Τσώνης).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΞΑΡΧΕΊΩΝ: Γκίνης, Πυλαρινός, Κρόκος, Καλόγηρος (63′ Ψύλλιας),:Ζέρβας, Μάκος (46′ Χίνος), Καραγκούνης, Νάτσης, Ζενέλι (58′ Τσεσμελιδάκης), Τσέκος, Μότσκα (79′ Μπαρίκος).

Ηρακλής Περιστερίου – Ερμής Ειρ. Ηρακλείου 0-0

Με τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) έφυγε από το γήπεδο του Ηφαίστου ο Ερμής Ειρ. Ηρακλείου, όπου αντιμετώπισε τον Ηρακλή Περιστερίου, για την 6η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ.

Η ομάδα των Βορείων βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συγκεντρώσει συνολικά 13 βαθμούς.

Η βαθμολογία του 2ου ομίλου της Γ’ ΕΣΠΑ

Πηγή πίνακα: ΕΠΣΑ

3ος όμιλος

Εθνικός Αστέρας – Κηφισιά 2010 3-4

«Χορταστικό» θέαμα και 7 γκολ απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο «Μ. Κρητικόπουλος, στην Καισαριανή, το απόγευμα της Κυριακής 12 Νοεμβρίου 2017, στην αναμέτρηση ανάμεσα στον Εθνικό Αστέρα και την Κηφισιά 2010, για την 6η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο… ορεξάτοι στον αγώνα και με τα γκολ του Θανάση Μπαρμπαλιά στο 17΄και του Κώστα Τσιτιμάκη στο 19′ βρέθηκαν να προηγούνται με 2-0. Κάπου εκεί ξεκίνησε η αντίδραση της ομάδας των Βορείων Προαστίων που, με τον Περικλή Μητρόπουλο στο 28′ και τον Ανάργυρο Σώντα στο 36′, αποκατέστησαν την ισορροπία στον αγώνα, στέλνοντας τις δύο ομάδες ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 51′, ο Θανάσης Γεωργίου έβαζε εκ νέου τον Εθνικό Αστέρα μπροστά στο σκορ, αλλά μόλις για 4 λεπτά, δηλαδή μέχρι ο Νίκος Μπαρμπούδης να κάνει το 3-3. Ο ίδιος παίκτης έκανε και στο 68′ το τελικό 3-4, χαρίζοντας στην ομάδα του τρεις πολύτιμους βαθμούς, που τη διατηρούν στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι γηπεδούχοι από το 80′ αναγκάστηκαν να παίξουν με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Δημήτρη Αδαμάκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου της Γ’ ΕΣΠΑ

Πηγή πίνακα: ΕΠΣΑ

4ος όμιλος

Πέρα Κλουμπ – Ατρόμητος Μεταμόρφωσης 1-0

Έχασε έδαφος στην κορυφή της βαθμολογίας ο Ατρόμητος Μεταμόρφωσης, μετά την ήττα από την Πέρα Κλουμπ με σκορ 1-0, στο γήπεδο της Κυψέλης (Αλεπότρυπα), για την 6η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ.

Πλέον, η ομάδα των Βορείων βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συγκεντρώσει συνολικά 12 βαθμούς.

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου της Γ’ ΕΣΠΑ

Πηγή πίνακα: ΕΠΣΑ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet