Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής στη «Γυμναστράδα» του Δήμου Ηρακλείου Αττικής
Αθλητισμός

Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής στη «Γυμναστράδα» του Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Η θρυλική «Γυμναστράδα», το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Γυμναστικής για όλους που με συνέπεια διοργανώνει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής εδώ και 29 χρόνια, είναι και φέτος εδώ. Στις 11 και 12 Μαΐου 2019 ομάδες γυμναστικής, ρυθμικής γυμναστικής, χορού κ.ά. θα ανέβουν στο ταπί του Δημοτικού Κλειστού Γυμναστηρίου «Ολυμπιονίκης Χαρά Καρυάμη» για να προσφέρουν ένα μοναδικό θέαμα μα, πάνω από όλα, το μήνυμα της χαράς του Αθλητισμού.

Ήδη ξεκίνησε η διαδικασία για τις δηλώσεις συμμετοχής για όσους επιθυμούν να λάβουν μέρος στα προγράμματα του Φεστιβάλ, φέτος δε εντελώς δωρεάν.

Συγκεκριμένα, συμμετοχή μπορούν να έχουν χωρίς όριο ηλικίας: αθλητικά κέντρα, δημοτικοί οργανισμοί άθλησης, δημόσια & ιδιωτικά σχολεία, αθλητικοί σύλλογοι, σχολές χορού, Τμήματα ΑΕΙ – ΤΕΙ – ΙΕΚ, ΚΑΠΗ, σύλλογοι ΑμεΑ, ανεξάρτητες συλλογικότητες.

Οι ονομαστικές δηλώσεις συμμετοχής των αθλητών των εθνικών σωματείων θα δηλώνονται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.onlinego.gr και θα γίνονται δεκτές μέχρι και την 1η Μαΐου 2019.

«Μέσα από τον Αθλητισμό καλλιεργείται η κοινωνικότητα, η ευγενής άμιλλα, ο υγιής ανταγωνισμός. Παράλληλα, σφυρηλατείται ο χαρακτήρας του ανθρώπου μέσα από την προσπάθεια της ψυχής και του σώματος. Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής δίνει έμφαση στα μαζικά Προγράμματα Αθλητισμού για μικρούς και μεγάλους προκειμένου να στηρίξει την κοινωνικότητα μεταξύ των πολιτών και ταυτόχρονα να προσφέρει μια καλύτερη ποιότητα ζωής στους κατοίκους της πόλης μας», το μήνυμα του δημάρχου Ηρακλείου Αττικής, Νίκου Μπάμπαλου.

Λεπτομέρειες για την φετινή διοργάνωση στο ανανεωμένο site του Δήμου, iraklio.gr.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet