Ξεκίνησαν οι εγγραφές στις ακαδημίες ποδοσφαίρου στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στις ακαδημίες ποδοσφαίρου στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Ξεκίνησε η διαδικασία των φετινών εγγραφών στις ακαδημίες ποδοσφαίρου του Δήμου Ηρακλείου Αττικής για τη νέα αγωνιστική σεζόν 2021-2022.

Στις ακαδημίες μπορούν να γραφτούν αγόρια ηλικίας 4 έως 17 ετών και κορίτσια 5 έως 15 ετών, που αγαπούν ή θέλουν να δοκιμάσουν το ταλέντο τους στο ποδόσφαιρο.

Οι γονείς μπορούν να βρουν τη σχετική αίτηση στο site του Δήμου: www.iraklio.gr, να τη συμπληρώσουν και να τη στείλουν με mail στη δημοτική επιχείρηση ΚΕΑΕΔΗΑ, στη διεύθυνση: [email protected]. Εναλλακτικά, μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 210 2756740 κατά τις εργάσιμες 9:00 με 14:00 και για το υπόλοιπο της ημέρας στο: 69 81258090.

Οι ακαδημίες του Δήμου Ηρακλείου Αττικής έχουν παράδοση δεκαετιών, ενώ από τις ομάδες τους έχουν περάσει αθλητές που κατέληξαν να παίζουν ακόμα και στις μεγάλες εθνικές κατηγορίες. Οι αθλητές των ακαδημιών μαθαίνουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου, πάνω από όλα όμως τις αξίες του ευ αγωνίζεσθαι, της άμιλλας, της ομαδικότητας και του πειθαρχημένου τρόπου άθλησης και ζωή, επισημαίνει η διοίκηση του Δήμου.

Τόσο οι προπονήσεις, όσο και οι αγώνες που θα συμμετέχουν οι μικροί αθλητές είναι εναρμονισμένοι με τα μέτρα προστασίας από την πανδημία. Οι προπονητές των ακαδημιών θα είναι δίπλα στα παιδιά με τις απαραίτητες οδηγίες και προφυλάξεις, σύμφωνα με τα εκάστοτε ισχύοντα πρωτόκολλα, ώστε η υγεία τους να είναι στο μέγιστο διαφυλαγμένη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet