«Λευκή» ισοπαλία για το Ηράκλειο απέναντι στον Χαραυγιακό
Αθλητισμός

«Λευκή» ισοπαλία για το Ηράκλειο απέναντι στον Χαραυγιακό

Δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο την νίκης στη δεύτερη αγωνιστική του 1ου ομίλου της ΕΠΣΑ το Ηράκλειο, το οποίο υποχρεώθηκε σε «λευκή» ισοπαλία από τον Χαραυγιακό.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά στο δεύτερο μέρος η ομάδα των «Βορείων» θα μπορούσε να έχει ανοίξει το σκορ αν οι Καφετζής και Κατσούλης είχαν ευστοχήσει λίγο πριν το τέλος. Βέβαια, η «στραβή» εξέλιξη φάνηκε από το 65΄, όταν ο Σαντριά σημάδεψε το δοκάρι του Χαρίση, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Λαγός έπαιρνε τον δρόμο για τα αποδυτήρια έχοντας αντικρίσει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, υποχρεώνοντας την ομάδα του Ηρακλείου να ολοκληρώσει τον αγώνα με 10 παίκτες.

Τελείωσε και η δεύτερη αγωνιστική για το Ηράκλειο στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Χαραυγιακός, με τον αγώνα να τελειώνει με λευκή ισοπαλία (0-0).

Α.Ε. Ηράκλειο (Γιώργος Τσαμόπουλος): Μακρής, Μέρτκολα, Κατσούλης, Αναγνωστόπουλος, Φερεντίνος, Καριατλής, Καφετζής (88΄ Ψαρρής), Δήμας, Λαγός, Σπυριδάκης (46΄ Σαντριά).

Χαραυγιακός (Βαγγέλης Χαντές): Χαρίσης, Κολοβος (46΄ Ζαμπαράς), Παπαδημητρίου, Ράμμος, Μπιρμπιλής, Τουγουντζόγλου, Κουντουριώτης (46΄ Φωστέρης), Χατζηπαναγιώτης, Ζήσης, Βενέτης (72΄ Κατσούλας), Βαζούκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet