Δήμος Ηρακλείου Αττικής, ΕΕΑ και ΓΣΕΒΕΕ συνεργάζονται για να βοηθήσουν την τοπική αγορά
Print Friendly, PDF & Email
Επιχειρήσεις – Αγορά

Δήμος Ηρακλείου Αττικής, ΕΕΑ και ΓΣΕΒΕΕ συνεργάζονται για να βοηθήσουν την τοπική αγορά

Τρόπους για την περαιτέρω ενίσχυση της τοπικής αγοράς του Ηρακλείου συζήτησαν ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος, ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ), Γιάννης Χατζηθεοδωσίου και ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργος Καββαδάς, σε συνάντηση που είχαν οι τρεις πλευρές στο δημαρχείο της πόλης, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Δήμαρχος και πρόεδροι συμφώνησαν να επεκτείνουν την συνεργασία τους, προκειμένου να θέσουν στη διάθεση των επαγγελματιών του Δήμου περισσότερα προγράμματα που θα βοηθήσουν στα πρώτα βήματα της επανεκκίνησης της λειτουργίας των επιχειρήσεων. Μάλιστα, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν απευθείας με τους ανθρώπους της αγοράς, σε επίσκεψη που πραγματοποίησαν, ακολούθως, στα καταστήματα της πόλης μοιράζοντας ενημερωτικό και υγειονομικό υλικό, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση.

Η δημοτική αρχή υπενθυμίζει ότι ο Δήμος ήδη συμμετέχει σε δύο προγράμματα του ΕΕΑ, τη δωρεάν δημιουργία e-shop για όσες επιχειρήσεις της πόλης δεν διαθέτουν ή θέλουν να βελτιώσουν το υφιστάμενό τους, καθώς και τη δωρεάν διεξαγωγή rapid covid test σε όλους τους επαγγελματίες, τους ιδιοκτήτες, τους εργαζόμενους στις επιχειρήσεις της πόλης αλλά και στα μέλη των οικογενειών τους.

«Από την πρώτη ημέρα της επανεκκίνησης της τοπικής αγοράς είναι προτεραιότητά μας η στήριξη των επαγγελματιών του Δήμου μας, προκειμένου να σταθούν και πάλι στα πόδια τους. Είχα την χαρά να υποδεχτώ στο δημαρχείο τον πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννη Χατζηθεοδωσίου, και τον πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργο Καββαδά, για να συζητήσουμε περαιτέρω τρόπους συνεργασίας για την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας. Με την τόνωση της συνεργασίας μας μπορούμε κάνουμε ακόμα περισσότερα για έναν κλάδο που δοκιμάστηκε την περίοδο της πανδημίας και χρειάζεται τη βοήθειά μας», δήλωσε ο κ. Μπάμπαλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet