Δειγματοληπτικοί έλεγχοι για τους εργαζόμενους σε επιχειρήσεις στον Δήμο Ηρακλείου
Print Friendly, PDF & Email
Επιχειρήσεις – Αγορά

Δειγματοληπτικοί έλεγχοι για τους εργαζόμενους σε επιχειρήσεις στον Δήμο Ηρακλείου

Δωρεάν rapid covid tests μπορούν να κάνουν οι εργαζόμενοι και οι ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, οι ελεύθεροι επαγγελματίες όλων των κλάδων με έδρα στον Δήμο, καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους, εκμεταλλευόμενοι το σχετικό πρόγραμμα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, της Περιφέρειας Αττικής και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η διαδικασία είναι απλή:

Όποιος από τους παραπάνω επιθυμεί να κάνει τεστ, μπορεί να μπει στην σελίδα του Επιμελητηρίου, www.eea.gr, όπου υπάρχει ειδική πλατφόρμα στην οποία δίνεται η δυνατότητα να επιλέξει ένα από τα τέσσερα σημεία που διατίθενται στην Αττική. Αυτά είναι:

  • Κεντρικός Τομέας, δ/ση Μεταφορών, Μεσογείων 156, Χολαργός, κτίριο 1, Ισόγειο.
  • Βόρειος Τομέας, Λ. Κηφισίας 20 και Γκύζη, Μαρούσι, είσοδος από Γκύζη, 5ος όροφος.
  • Νότιος Τομέας, κτήριο 210 Α, πρώην Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις, παραλία Μοσχάτου-Καλλιθέας εντός της Μαρίνας Δέλτα στον Φαληρικό Όρμο, όπου στεγάζονται και τα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Νοτίου Τομέα Αθηνών.
  • Δυτικός Τομέας, Τρώων 1 και Χαλκίδος, Περιστέρι.

Διευκρινίζεται ότι, σε περίπτωση που κάποιος βρεθεί θετικός στο rapid test γίνεται αμέσως μοριακός έλεγχος για επιβεβαίωση, καταλήγει η διοίκηση του Δήμου Ηρακλείου Αττικής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet