Ν. Μπάμπαλος: Ελπιδοφόρο το εκ νέου άνοιγμα των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Ηράκλειο
Επιχειρήσεις – Αγορά

Ν. Μπάμπαλος: Ελπιδοφόρο το εκ νέου άνοιγμα των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Ηράκλειο

Με αισιοδοξία άνοιξαν για πρώτη φορά τις πόρτες τους, μετά τη δίμηνη, σχεδόν, καραντίνα για τον κορωνοϊό, οι επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής τη Δευτέρα 25 Μαΐου. Σε αυτή την πρώτη ημέρα επανεκκίνησης, ο δήμαρχος Νίκος Μπάμπαλος βρέθηκε δίπλα στους ιδιοκτήτες και τους εργαζόμενους του εμπορικού κέντρου της πόλης, προκειμένου να συζητήσουν τα πρώτα δείγματά γραφής από την εφαρμογή αφ’ ενός των μέτρων προστασίας, αφ’ ετέρου του σχεδίου του Δήμου για την τόνωση της αγοράς, με τη διεύρυνση του χώρου των τραπεζοκαθισμάτων, πάντα με σεβασμό στη λειτουργικότητα και την προσβασιμότητα της περιοχής.

«Έχοντας προετοιμάσει κατάλληλα το έδαφος, η συντριπτική πλειονότητα των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος της πόλης μας άνοιξε σήμερα και άνοιξε σωστά. Τηρώντας τις αποστάσεις, με μέτρα προστασίας (μάσκες, αντισηπτικά), με το προσωπικό των καφέ και των εστιατορίων να είναι ενημερωμένο για το τι πρέπει να κάνει και πώς πρέπει να κατευθύνει τους πελάτες» σημειώνει ο Ν. Μπάμπαλος και προσθέτει:

«Ρωτώντας έμαθα ότι πίσω στη δουλειά γύρισε σχεδόν όλο το προσωπικό των μαγαζιών. Ως Δήμος προσπαθήσαμε και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να τους βοηθήσουμε, πάντα με σεβασμό στους κανόνες λειτουργικότητας της πόλης, για να στηρίξουμε την τοπική οικονομία, να κρατήσουμε τις θέσεις εργασίας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet