Έξι εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα απομακρύνθηκαν από τους δρόμους του Ηρακλείου Αττικής
Κοινωνία

Έξι εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα απομακρύνθηκαν από τους δρόμους του Ηρακλείου Αττικής

Νέα εκστρατεία απομάκρυνσης εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων από τους δρόμους της πόλης υλοποιεί τον Νοέμβριο ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής. Ήδη στις πρώτες ημέρες του τρέχοντος μηνός έχουν αποσυρθεί έξι οχήματα με την καμπάνια να συνεχίζεται και το επόμενο διάστημα.

Συγκεκριμένα τα αυτοκίνητα που απομακρύνθηκαν από τα συνεργεία του Δήμου, αφού τηρήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία, βρίσκονταν στα σημεία: Νυμφών 2, Αγάπης 43, Ολύμπου 2, Διδυμοτείχου 6, 25ης Μάρτιου 23 και 25ης Μαρτίου 2.

«Πρόκειται για εγκαταλελειμμένα οχήματα που είτε είχε εντοπίσει η Δημοτική Αστυνομία, είτε είχαν αναφέρει οι δημότες», εξηγεί ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Βαγγέλης Γερολυμάτος. «Οι κάτοικοι μπορούν να στέλνουν τις σχετικές αναφορές με τα σημεία όπου εντοπίζουν τυχόν παρατημένα οχήματα στο e-mail της Δημοτικής Αστυνομίας [email protected]», συμπληρώνει ο σύμβουλος.

Υπενθυμίζονται οι όροι και η διαδικασία που συντρέχουν για να μπορέσει ο Δήμος να χαρακτηρίσει ένα όχημα εγκαταλελειμμένο και ως τέτοιο να το απομακρύνει:

Το όχημα πρέπει να παραμένει στην θέση καιρό. Πριν από την απομάκρυνση, τοποθετείται σήμα για εύλογο χρονικό διάστημα με το οποίο δίνεται η ευκαιρία στον ιδιοκτήτη να το απομακρύνει ο ίδιος. Εάν δεν το πράξει τότε επεμβαίνει το συνεργείο του Δήμου και το όχημα διατίθεται για απόσυρση και ανακύκλωση.

«Απομακρύνουμε εγκαταλειμμένα αυτοκίνητα από τους δρόμους της πόλης μας, εξασφαλίζοντας περισσότερες θέσεις στάθμευσης και γειτονιές καθαρές και ασφαλείς για όλους τους πολίτες. Με αποφασιστικότητα βελτιώνουμε την καθημερινότητα και το περιβάλλον της πόλης. Προχωράμε μπροστά, δημιουργώντας καλύτερες συνθήκες για όλους, ενεργά και με υπευθυνότητα», δηλώνει ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής Νίκος Μπάμπαλος.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2025
Powered by Wisenet