Εντατικότερους ελέγχους από την ΕΛ.ΑΣ. σε σημεία που παρατηρείται συνωστισμός στο Ηράκλειο Αττικής ζητεί ο δήμαρχος
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Εντατικότερους ελέγχους από την ΕΛ.ΑΣ. σε σημεία που παρατηρείται συνωστισμός στο Ηράκλειο Αττικής ζητεί ο δήμαρχος

Την εντατικοποίηση των ελέγχων για την αποτροπή του συνωστισμού στους δημόσιους χώρους της πόλης ζήτησε ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος, από τον διοικητή του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, Διονύση Πυλαρινό, σε συνάντηση των δύο πλευρών την οποία προκάλεσε ο δήμαρχος, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο διοικητής συμφώνησε να τονωθούν οι περιπολίες -με αναπαραγωγή ηχητικού μηνύματος αλλά και περισσότερους ελέγχους- σε πλατείες, πάρκα, αθλητικούς χώρους, ενώ στην επιχείρηση θα συμβάλλει και η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. έπειτα από σχετική συνεννόηση με τον διοικητή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Β/Α Αττικής, ταξίαρχο Παναγιώτη Κολλίντζα.

«Είναι κρίμα, τώρα που μπαίνουμε στην τελική ευθεία για να απαλλαγούμε μια και καλή από τον εφιάλτη της πανδημίας, να χαλάσουμε την εικόνα που έχουμε ως πόλη και ως χώρα και να θέσουμε σε κίνδυνο τις ζωές και τις δικές μας και των συνανθρώπων μας. Καταλαβαίνω απόλυτα ότι υπάρχουν πολλοί – εάν όχι όλοι μας -που έχουν κουραστεί από αυτή την κατάσταση, από την θυσία της καθημερινότητάς μας. Για να πιάσει όμως τόπο αυτή η θυσία και για να μην καταλήξει να είναι μάταια, πρέπει όλοι να κάνουμε λίγο ακόμα υπομονή, να δείξουμε λίγη ακόμα από τη δύναμή μας. Κάθε προσπάθεια που γίνεται σώζει ζωές. Ας συνεχίσουμε λοιπόν υπεύθυνα τώρα που φαίνεται το φως της ελπίδας, τώρα που βαδίζουμε προς την απελευθέρωσή μας από τον δυνάστη ιό», δήλωσε ο κ. Μπάμπαλος. 

Η διοίκηση, τέλος, σημειώνει ότι ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής συνεχίζει σε τακτική βάση τις απολυμάνσεις στα στρατηγικά σημεία της πόλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet