Ανοικτή για το κοινό από 14/6 η Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηρακλείου Αττικής για δανεισμό και επιστροφή βιβλίων
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ανοικτή για το κοινό από 14/6 η Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηρακλείου Αττικής για δανεισμό και επιστροφή βιβλίων

Ανοίγει ξανά για το κοινό από τη Δευτέρα 14 Ιουνίου η Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηρακλείου Αττικής αποκλειστικά για δανεισμό και επιστροφή βιβλίων, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Ειδικά για τον δανεισμό θα πρέπει να έχει προηγηθεί κράτηση του τίτλου για τον οποίο ενδιαφέρεται ο πολίτης μέσα από την online πλατφόρμα της Βιβλιοθήκης ή μέσα από τηλεφωνική επικοινωνία. Το ωράριο εξυπηρέτησης του κοινού είναι Δευτέρα με Παρασκευή, 9:00-14:30.

Πώς γίνεται η κράτηση, ο δανεισμός και η επιστροφή των βιβλίων

Για να κάνει την κράτησή του ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει πρώτα να περιηγηθεί στον κατάλογο της Βιβλιοθήκης στη διεύθυνση: https://libiraklioattikis.openabekt.gr και, αφού εμφανιστεί το βιβλίο που επιθυμεί, να επιλέξει «Αντίτυπα» για να διαπιστώσει την κατάστασή του, δηλαδή αν είναι ελεύθερο ή δανεισμένο/κρατημένο. Εναλλακτικά μπορεί να καλέσει για τη διαθεσιμότητα του βιβλίου στον τηλ. αριθμό: 210 2826276.

Σε περίπτωση που είναι ελεύθερο ολοκληρώνει την κράτηση τηλεφωνικώς ή με email στη διεύθυνση: [email protected] Ακολούθως θα ορίσει, σε συνεννόηση με το προσωπικό της Βιβλιοθήκης, ημέρα και ώρα που τον βολεύει για την παραλαβή του βιβλίου.

Η διάρκεια δανεισμού των βιβλίων θα είναι 30 ημέρες. Εάν ένα βιβλίο επιστρέφεται, τότε δανείζεται (ακόμα κι αν είναι κρατημένο), εφόσον έχουν περάσει 72 ώρες από την ημερομηνία επιστροφής του, ώστε να αποφευχθεί τυχόν μετάδοση του ιού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet