Απαλλαγή από τα τροφεία παιδικών σταθμών Δήμου Ηρακλείου Αττικής για όσο διάστημα παραμένουν κλειστοί
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Απαλλαγή από τα τροφεία παιδικών σταθμών Δήμου Ηρακλείου Αττικής για όσο διάστημα παραμένουν κλειστοί

Την απαλλαγή των γονιών με παιδιά στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Ηρακλείου Αττικής από την υποχρέωση καταβολής τροφείων για το διάστημα που αυτοί παραμένουν κλειστοί, λόγω των μέτρων περιορισμού της πανδημίας, αποφάσισε ο δημοτικός Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας, σύμφωνα με τη δημοτική αρχή.

Ειδικότερα, η διοίκηση αναφέρει ότι όπως την άνοιξη, έτσι και σε αυτή την περίοδο της καραντίνας, ο Δήμος εκμεταλλεύεται την δυνατότητα που του δίνει ο νόμος και ελαφρύνει οικονομικά τις οικογένειες της πόλης.

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής επισημαίνει πως η απόφαση του ΟΠΑΚΜ υπαγορεύει ότι η απαλλαγή στα τροφεία θα έχει αναδρομική ισχύ από 16 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει για όσο οι σταθμοί παραμένουν σε αναστολή λειτουργίας.

«Αξιοποιούμε κάθε δυνατότητα που μας δίνεται προκειμένου να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας, να αφαιρέσουμε κάποια από τα οικονομικά τους βάρη μέσα σε αυτή την ιδιαίτερη και πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε όλοι. Βεβαίως, είμαστε πάντα έτοιμοι, έχοντας καθαρίσει, απολυμάνει και ανεφοδιάσει τους παιδικούς μας σταθμούς με όλα τα υλικά προστασίας, τηρώντας φυσικά τα μέτρα προφύλαξης, να υποδεχθούμε και πάλι τα παιδιά της πόλης όταν δοθεί το πράσινο φως για την επαναλειτουργία των σταθμών», δήλωσε η πρόεδρος του Οργανισμού, δημοτική σύμβουλος, Μαριάννα Ζούρου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet